Καλίδης και Τριαντάφυλλο έδωσαν ποιοι έκαναν σεξ στην παραλία του Survivor (video)

Καλίδης και Τριαντάφυλλο έδωσαν ποιοι έκαναν σεξ στην παραλία του Survivor (video)

Χαμός στον τελικό του Survivor με όσα είπαν Τριαντάφυλλος και Πάνος Καλίδης.

Χάος στο Πρωινό για Τριαντάφυλλο και Ελευθερίου: «Ντροπή! Είμαστε όλοι εμείς ηλίθιοι»

Απανωτά εγκεφαλικά πάθαιναν όσοι έβλεπαν τον τελικό του Survivor. Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να αποκαλύψει ποιοι συνευρέθηκαν ερωτικά στο παιχνίδι, δεν το έκανε, ωστόσο, πέταξε μια ατάκα που έκανε τους πάντες να παγώσουν. Και όχι μόνο αυτό, καθώς ο Πάνος Καλίδης το συνέχισε και είπε κάτι που πραγματικά άφησε άφωνους τους πάντες.

Survivor: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης

«Γιώργο, ξέρω, γιατί ρωτούν οι δημοσιογράφοι γενικά αν έγινε κάτι στις παραλίες, κάτι ερωτικό… Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Όχι ρε φίλε, δεν θα το πω με ακατάλληλο τρόπο. Αλλά αφού δεν θέλει όλος ο κόσμος, δεν το λέω. Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον; Κουτσομπόληδες, γουστάρετε! Να το πω;», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος με τον Γιώργο Λιανό να του τονίζει πως «πρόκειται για προσωπικά δεδομένα».

«Δεν θα το πω, αλλά πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα ήταν ο Άλεξ με την Ελευθερία, φιλάκια!», είπε ο Τριαντάφυλλος κι έγινε χαμός.

Ο Πάνος Καλίδης, μάλιστα, το πήγε ένα βήμα παραπάνω και είπε: «Νόμιζα θα πει κάτι σε σχέση με αυτά που έλεγα και τελικά έδωσε ποιοι έκαναν σ@ξ!» και ο Γιώργος Λιανός άλλαξε αμέσως κουβέντα.

Αλήθεια ή ψέμα; Ατάκες που σίγουρα θα συζητηθούν τις επόμενες ημέρες.