Χάος στο Πρωινό για Τριαντάφυλλο και Ελευθερίου: «Ντροπή! Είμαστε όλοι εμείς ηλίθιοι»

Χάος στο Πρωινό για Τριαντάφυλλο και Ελευθερίου: «Ντροπή! Είμαστε όλοι εμείς ηλίθιοι»

“Σαν προσωπικότητα ο Τριαντάφυλλος δεν μου αρέσει. Είναι ντροπή ότι προσπαθούν να πουν ότι δεν το είπαν”.

aeweb

Όσα είπαν ο Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλίδης στον τελικό του Survivor, πως ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου είχαν ερωτική συνεύρεση στον Άγιο Δομίνικο, έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ντόρο. Το θέμα συζητήθηκε στο Πρωινό και οι τόνοι ανέβηκαν από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Καλίδης και Τριαντάφυλλο έδωσαν ποιοι έκαναν σεξ στην παραλία του Survivor (video)

Έξαλλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, δήλωσε: «Ντροπή η αντίδραση της Ελευθερίου που είπε «τον ξέρουμε τον Τριαντάφυλλο». Τι άλλο έπρεπε να κάνει ο Τριαντάφυλλος για να θιγεί η Ελευθερία Ελευθερίου; Δεν είναι ωραίο να προβάλλεται αυτό. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Μιλάμε για λεκτική βία».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Αφού την Ελευθερία Ελευθερίου δεν την πειράζει που όλη η Ελλάδα έμαθε ότι έκανε σεξ με τον Αλέξη Παππά, τι μας νοιάζει εμάς; Γιατί δεν λέτε στον κόσμο ότι θα τραγουδήσουν μαζί το καλοκαίρι, άρα το χρήμα τα νικάει όλα. Αυτή είναι η αλήθεια».

Στο μεταξύ, σε νέες του δηλώσεις ο Τριαντάφυλλος ισχυρίστηκε πως δεν έκανε καμία αποκάλυψη, ενώ η ίδια η Ελευθερία Ελευθερίου είπε πως ούτε εκείνη κατάλαβε να έγινε κάποια αποκάλυψη και τόνισε πως δεν έχει κάνει τίποτα.

Αμέσως μετά από αυτό το βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε εκνευρισμένος: «Ή είναι πάρα πολύ έξυπνοι κι εμείς όλοι ηλίθιοι ή δεν είναι τόσο έξυπνοι και είμαστε εμείς πολύ έξυπνοι και το καταλαβαίνουμε. Σαν τραγουδιστή εγώ τον εκτιμώ κι έχω πει τα καλύτερα γι’ αυτόν, σαν προσωπικότητα δεν μου αρέσει. Είναι ντροπή ότι προσπαθούν να πουν ότι δεν το είπαν».

Ακολούθησαν οι αντιφατικές δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Καλίδης, οι οποίες προκάλεσαν περαιτέρω χάος στο θέμα.

zappit.gr