Βίκυ Καγιά: Τι αποκαλύπτει για τον γάμο της και το Next Top Model;

Βίκυ Καγιά: Τι αποκαλύπτει για τον γάμο της και το Next Top Model;

Η Βίκυ Καγιά βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στον ρόλο της παρουσιάστριας αλλά και του κριτή στο ριάλιτι “Next Top Model”, ενώ την προηγούμενη Κυριακή δέθηκε με τα δεσμά του γάμου με τους Νίκο Κριθαριώτη. Για αυτά τα δύο σημαντικά γεγονότα της ζωής της μίλησε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”.

Όπως αναφέρει η ίδια δεν ασχολήθηκε καθόλου με τις προετοιμασίες του γάμου: “Εγώ δεν έκανα τίποτα. Όλα τα έκανε η Σήλια: τα λουλούδια, το φαγητό, τη διακόσμηση! Είχα τα γυρίσματα για το Next Top Model και δεν προλάβαινα τίποτα. Αλλά στο γάμο περάσαμε πολύ ωραία”.

Το πρώην μοντέλο δεν είχε πάνω από 60 καλεσμένους στον γάμο της, και απαντά για αυτή της την επιλογή: “Ο γάμος είναι πολύ προσωπική στιγμή  κι αυτό το λέω χωρίς να θέλω να κρίνω κανέναν, γιατί ο καθένας το βλέπει διαφορετικά”.

Όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε και στο Next Top Model που παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά. Στην πρεμιέρα τα νούμερα δεν ήταν τόσο καλά αφού απέναντι βρέθηκε “Το Νησί” του Mega: “Αυτή είναι η μέρα μας, έτσι μας έμαθε ο κόσμος, είμαστε ετοιμοπόλεμοι, θα κάνουμε ότι μπορούμε και θα πολεμήσουμε μέχρι τελικής πτώσης. Από εκεί και πέρα είναι ακόμα η αρχή. Είδα την πρώτη εκπομπή την Δευτέρα και χάρηκα! Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ! Πιστεύω ότι είμαστε πολύ πιο ανεβασμένοι από πέρυσι”.

Τέλος για την κριτική επιτροπή και τα αρνητικά σχόλια που κάνουν για την ίδια τα κορίτσια του προηγούμενου κύκλου αναφέρει: “Μέσα στην κριτική επιτροπή έχουμε πολλές διαφωνίες, αλλά νομίζω ότι είναι μέσα σε λογικό πλαίσιο. Πιστεύω ότι είναι καλό να διαφωνούμε”. Όσο για τα σχόλια απαντά: “Την απόρριψη δεν την διαχειριζόμαστε όλοι το ίδιο. Υπήρχαν φορές, όταν ήμουν νεότερη, που έλεγα βλακείες όταν δεν με έπαιρναν οι σχεδιαστές για μια δουλειά. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί είναι μικρά κορίτσια και είναι πολύ φυσιολογικό να αντιδρούν έτσι.”