Η Jolie τιμήθηκε για το φιλανθρωπικό της έργο

Η Jolie τιμήθηκε για το φιλανθρωπικό της έργο

Για την εξαιρετική προσφορά της και το φιλανθρωπικό της έργο, την τελευταία δεκαετία ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του UNCHR, τιμήθηκε η Angelina Jolie, από τον οργανισμό για τους πρόσφυγες των Ηνωμένων Εθνών. Η 36χρονη ηθοποιός ταξίδεψε ως τη Γενεύη, προκειμένου να παρευρεθεί στην τελετή του Οργανισμού, στην οποία παραβρέθηκαν 200 κυβερνητικοί αξιωματούχοι, διπλωμάτες, δωρητές και εργαζόμενοι.

Η σταρ δεν έκρυψε τη συγκίνηση αλλά και τη χαρά της για την τιμητική διάκριση. Στην ομιλία της, η Angelina Jolie τόνισε πως είναι τιμή της να εργάζεται εκπροσωπώντας τους πρόσφυγες, ενώ υπογράμμισε πως ανυπομονεί για τα επόμενα δέκα χρόνια ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του οργανισμού.

Αναφερόμενη στους πρόσφυγες, δήλωσε “ευγνώμων σε όλους τους αλλά και στις οικογένειες τους”, τονίζοντας πως ήταν τιμή και προνόμιο της να περάσει μαζί τους τα τελευταία χρόνια. “Έμαθα πάρα πολλά μαζί τους, όπως το να γίνω καλύτερος άνθρωπος και καλύτερη μητέρα. Με ενέπνευσαν δείχνοντας μου κάθε μέρα την απίστευτη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος”, συμπλήρωσε. 

Την τελευταία δεκαετία, η Angelina Jolie έχει επισκεφθεί σχεδόν 30 χώρες ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του UNCHR.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ