Μηδέν άγαν κάβα κρασιού – Delicatessen στα Χανιά

Διαφήμιση

Η Κάβα Κρασιού – Delicatessen Μηδέν Άγαν στα Χανιά είναι κάτι παραπάνω από μία επιχείρηση που απλά εμπορεύεται κρασί-ποτά και γεύσεις.

Είναι μια κάβα κρασιού Πρότυπο για τα Χανιά και την Κρήτη. Απόδειξη είναι η φιλοσοφία, οι δραστηριότητες και τα σχέδιά της.

Στην κάβα του Μηδέν άγαν θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία με πάνω από 800 ετικέτες επιλεγμένων οίνων από όλη την Ελλάδα αλλά και εξαιρετικού βαρελίσιου οίνου.

Το Μηδέν άγαν δίνει την δυνατότητα να επιλέξει κανείς αυτό ακριβώς που αναζητά διαφορετικά είδη από αξεσουάρ κρασιού, παράγωγα του σταφυλιού (τσικουδιά, ρακόμελο) και λικέρ από την Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Γεύσεις για το κρασί και τα παράγωγα του με brand nane και αυστηρή επιλογή στην ποιότητα τους.

Αλμυρές ή γλυκιές που Θα κάνουν κάθε στιγμή της ημέρας μοναδική, συνοδεύοντας με τον καλύτερο τρόπο τον ξηρό ή γλυκό οίνο που θα επιλεγεί.

Στο μηδέν άγαν θα βρείτε όλα τα προϊόντα τιμές για όλα τα βαλάντια με την εγγύηση της ποιότητας του Μηδέν άγαν.

Δωρεάν delivery στο σπίτι σας από την Δευτέρα έως το Σάββατο το πρωί από της 10:00 με 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή το απόγευμα 19:00 με 21:00

Μηδέν άγαν – facebook 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Backup cache in use.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.

4 months ago

Miden Agan - Μηδέν Άγαν

Από σήμερα, και κάθε Παρασκευή θα είμαστε ανοικτά όλη μέρα, από τις 10:00 το πρωί ως τις 11:00 το βράδυ! Σας περιμένουμε για τις αγορές σας σε επιλεγμένα κρασιά για όλα τα βαλάντια και φυσικά για wine tasting, με υπευθυνότητα και υγειονομική ασφάλεια! ...

Από σήμερα, και κάθε Παρασκευή θα είμαστε ανοικτά όλη μέρα, από τις 10:00 το πρωί ως τις 11:00 το βράδυ! Σας περιμένουμε για τις αγορές σας σε επιλεγμένα κρασιά για όλα τα βαλάντια και φυσικά για wine tasting, με υπευθυνότητα και υγειονομική ασφάλεια!

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

10:00 - 16:00

Τρίτη

10:00 - 16:00

Τετάρτη

10:00 - 16:00

Πέμπτη

10:00 - 15:00 & 18:00 - 21:30

Παρασκευή

10:00 - 23:00

Σάββατο

10:00 - 16:00

Κυριακή

-