Η Μίσα είχε… μυριστεί ότι κάτι τρέχει στο ύποπτο πλοίο (φωτό)

Η Μίσα είχε… μυριστεί ότι κάτι τρέχει στο ύποπτο πλοίο (φωτό)

Η Μίσα είχε… μυριστεί ότι κάτι τρέχει στο ύποπτο πλοίο (φωτό)
explore Chania

Η Μίσα, το Χανιώτικο λαγωνικό του Λιμενικού… άφησε τη δουλειά στη μέση λόγω σοβαρού τραυματισμού, αλλά όσο ερευνούσε το ύποπτο πλοίο “OLA” είχε μυριστεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Εξ ου και ότι οι αρχές επέμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή να μην αφήσουν το πλοίο να φύγει από την Κρήτη.Και δικαιώθηκαν…

Μπορεί οι Λιμενικές αρχές του Ηρακλείου σήμερα στην διάρκεια εξονυχιστικών ελέγχων στο πλοίο που εντοπίστηκε προ ημερών στον Αθερινόλακκο Σητείας και μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου να εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες, ωστόσο αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι η Μίσα , το τετράποδο καμάρι του Λιμενικού Σώματος είχε «καταλάβει» εξ αρχής ότι κάτι ύποπτο υπήρχε στο συγκεκριμένο πλοίο.

Σύμφωνα με έγκυρες και καλά πληροφορημένες πηγές, το σκυλί που είχε μεταβεί προ ημερών, στον Αθερινόλλακο, είχε δείξει έντονη «επιμονή» στα αμπάρια του πλοίου από όπου και τελικά έπεσε και τραυματίστηκε. Μάλιστα τότε διαρκώς είχε δείξει έντονη κινητικότητα, πριν πέσει από μεγάλο ύψος και τραυματιστεί στο πόδι.

Σε κάθε περίπτωση το γεγονός ότι τελικά βρέθηκαν ναρκωτικά, στην διάρκεια εκτεταμένων ερευνών των Λιμενικών, αποδεικνύει περίτρανα για μία ακόμη φορά , ότι το σκυλί του Λιμενικού δικαίως είναι «πίσω» από πλήθος επιτυχημένων συλλήψεων και κατασχέσεων ναρκωτικών ουσιών.

Οι έρευνες των ανδρών του Λιμενικού βρίσκονταν σε εξέλιξη από την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, όταν οι καιρικές συνθήκες επέτρεψαν τη μεταφορά του πλοίου από τον Αθερινόλακκο στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Μετά λοιπόν από τέσσερις συναπτές μέρες ερευνών εντοπίστηκαν ναρκωτικά στο πλοίο κατά τη διάρκεια του ελέγχου από τις Λιμενικές Αρχές, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες για το ακριβές περιεχόμενο του φορτίου.

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στο εσωτερικό του πλοίου ενώ αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από το Θάλαμο Επιχειρήσεων του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

neakriti.gr