Η Κρητικιά που «Κούφαναν» τους Dragons’ Den επενδυτές με το πλωτό νησί για να τραγουδά ο Ρέμος

Η Κρητικιά που «Κούφαναν» τους Dragons’ Den επενδυτές με το πλωτό νησί για να τραγουδά ο Ρέμος

Κατάφεραν να πείσεις στο Dragons’ Den με το όνομα του… Αντώνη Ρέμου;

Απέναντι στους τέσσερις επενδυτές βρέθηκαν στο νέο επεισόδιο του Dragons’ Den, που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ο Rafael El Borgini και η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη που δημιούργησαν το Floatland.

Η πρόταση τους, ομολογουμένως πρότυπη μια και παρουσίασαν το πρώτο… ηλεκτροκινούμενο πλωτό νησί που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από τον Αντώνη Ρέμο, όπως χαρακτηριστικά τόνισαν στο Dragons’ Den, για μια επόμενη συναυλία του τραγουδιστή στο νησί των Ανέμων. «Το ποσοστό που ζητάμε είναι το 10% για 50.000 ευρώ» τόνισε ο Rafael.

Οι τέσσερις επενδυτές φάνηκαν αρκετά προβληματισμένοι με την συγκεκριμένη πατέντα ενώ ο Χάρης Βαφειάς, σαν γνώστης του θαλασσινού χώρου, τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει στον χώρο του Αιγαίου. Σε αντίθεση με τις Αραβικές χώρες, όπως είπε ο επενδυτής του Dragons’ Den, όπου το Floatland θα μπορούσε ενδεχομένως να τα πάει περίφημα.

«Δεν ξέρω πόσο μπορεί να δουλέψει μια τέτοια ιδέα! Μπορεί να είναι ωραία, μπορεί να τραγουδάει ο Ρέμος και να ακούει το κοινό από την παραλία αλλά δόξα τω Θεώ η Ελλάδα έχει πάρα πολλές παραλίες και πάρα πολλά λιμανάκια. Αυτό, όπως είπε και ο κ. Βαφειάς, ίσως να είναι για χώρες μακριά από εδώ» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Λιλή Περγαντά κάνοντας έτσι σαφές πως δεν πρόκειται να επενδύσει στο Floatland.

Για την ιστορία του Dragons’ Den, δε, από την ενδεχόμενη επένδυση αποχώρησαν και οι υπόλοιποι τρεις dragons δίχως να κάνουν καμία πρόταση. «Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ. Τέλος. Δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα μου» ανέφερε, εμφανώς απογοητευμένη, η Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη στην κάμερα του σόου επενδύσεων του ΑΝΤ1.

zappit.gr