Η κηδεία κατέληξε σε άγριο καβγά ανάμεσα σε συγγενείς με έναν νεκρό

Η κηδεία κατέληξε σε άγριο καβγά ανάμεσα σε συγγενείς με έναν νεκρό

Η κηδεία κατέληξε σε άγριο καβγά ανάμεσα σε συγγενείς με έναν νεκρό

Άνθρωποι από τη γύρω περιοχή πανικοβλήθηκαν και κλείστηκαν στα μαγαζιά και στα σπίτια τους

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 25/1 σε μια εκκλησία του Κόμπτον, στην Καλιφόρνια, κατά τη διάρκεια εξοδίου ακολουθίας. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ABC7 πως τα μέλη της οικογένειας του αποθανόντος παρακολουθούσαν την τελετή στην εκκλησία όταν ξαφνικά άρχισαν να μαλώνουν.

Ο καβγάς μεταφέρθηκε στο χώρο στάθμευσης έξω από την εκκλησία, με την κατάσταση να ξεφεύγει. Μέλη της οικογένειας ήρθαν στα χέρια, ενώ κάποιος τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Ο τραγικός απολογισμός ήταν ένας νεκρός και δύο τραυματίες.

Άνθρωποι από τη γύρω περιοχή που άκουσαν τον καβγά και μετά τους πυροβολισμούς, πανικοβλήθηκαν και κλείστηκαν στα μαγαζιά και στα σπίτια τους. Μέλη της οικογένειας έτρεχαν στο δρόμο και ζητούσαν από τον κόσμο να τα βοηθήσει καλώντας την αστυνομία.

Όταν οι αρχές έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας διέκοψαν την τελετή προκαλώντας την οργή ορισμένων μελών της οικογένειας. Το φέρετρο μεταφέρθηκε τελικά στο νεκροταφείο με τους αστυνομικούς να επιτρέπουν σε κάποια από τα μέλη να συνοδεύσουν τον νεκρό τους στην τελευταία του κατοικία. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του φονικού.

flashnews.gr