Η Katy Perry στη Μαδαγασκάρη με τη Unicef

Η Katy Perry στη Μαδαγασκάρη με τη Unicef

Προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει τους θαυμαστές της, η Katy Perry ένωσε τις δυνάμεις της με τη UNICEF και επισκέφτηκε τη Μαδαγασκάρη, ένα από τα φτωχότερα νησιά του κόσμου που προσπαθεί να ξεπεράσει τις αναταραχές που προκάλεσε η πολιτική κρίση του 2009.

Η δημοφιλής ποπ σταρ ενημερώθηκε για μία σειρά προγραμμάτων και δραστηριοτήτων που έχει αναπτύξει η Unicef στη νησιωτική χώρα σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η σίτιση, η υγιεινή, η προστασίας των παιδιών, η εξασφάλιση πόσιμου νερού και η αποκομιδή σκουπιδιών.

“Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, βρέθηκα σε μεγάλες πόλεις και απομακρυσμένα χωριά της Μαδαγασκάρης και είδα με τα ίδια μου τα μάτια την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει για φροντίδα, σίτιση, προστασία από τη σεξουαλική βία και την κακομεταχείριση”, δήλωσε η 28χρονη τραγουδίστρια.

“Είμαι ευγνώμων στη Unicef για την ευκαιρία που μου έδωσε να δω από κοντά τις προσπάθειες που καταβάλλει μέσα από τα προγράμματα τα οποία κάνουν τη διαφορά στις ζωές των παιδιών. Στηρίζοντας τη Unicef σώζουμε ζωές”, συμπλήρωσε.

Περισσότερες φωτογραφίες στο Facebook της Unicef