Η δημοτική αστυνομία διέκοψε όργιο με 61 άτομα σε sex shop

Η δημοτική αστυνομία διέκοψε όργιο με 61 άτομα σε sex shop

Μπροστά σε ένα … ιδιαίτερο θέαμα βρέθηκε η δημοτική αστυνομία της Βαρκελώνης την περασμένη Κυριακή, καθώς σε ένα sex shop διεξαγόταν ένα όργιο με τη συμμετοχή δεκάδων ατόμων.

Η δημοτική αστυνομία της Βαρκελώνης εισέβαλε την περασμένη Κυριακή στο sex shop Snow Dreams στην περιοχή Eixample της Καταλονίας, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη όργιο με τη συμμετοχή άνω των 60 ατόμων.

Όπως αναφέρθηκε από την Guardia Urbana την Τρίτη (27/4), 61 από τους συμμετέχοντες καταγγέλθηκαν για την παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.

Εκείνοι που ειδοποίησαν την αστυνομία ήταν οι ιδιοκτήτες της παρακείμενης επιχείρησης. Το sex shop ήταν πλήρως εξοπλισμένο με δωμάτια και χώρους για ομαδικό σεξ και πορνογραφικές συνεδρίες. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο κτίριο, βρήκαν μπροστά τους 65 άτομα, αν και δεν συμμετείχαν όλα στο όργιο.

Οι αξιωματικοί συνέλαβαν τους 61 από τους συμμετέχοντες για μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της μη χρήσης μάσκας και κατέθεσαν εννέα διοικητικά έγγραφα εναντίον της εταιρείας, που επέτρεψε το όργιο μέσα στην εγκατάσταση. Επιπλέον, ένας από τους συμμετέχοντες βρέθηκε να κατέχει μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Στην ιστοσελίδα του sex shop, εξακολουθούν να διαφημίζονται ορισμένες δραστηριότητες ομαδικού σεξ ή όργια με αγνώστους, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν τις επόμενες μέρες.

Πηγή: Reader.gr