Η 23χρονη που μοιάζει με 8χρονη και το ειδύλλιο με τον… ψηλό άντρα που κάποιοι αποκαλούν «ανατριχιαστικό» (video)

Η 23χρονη που μοιάζει με 8χρονη και το ειδύλλιο με τον… ψηλό άντρα που κάποιοι αποκαλούν «ανατριχιαστικό» (video)

«Αν με κοιτάξεις, βλέπεις ένα 8χρονο παιδί. Αλλά νομίζω ότι αν αφιερώσεις χρόνο για να δεις τις λεπτομέρειες…»

Αποκαλείται το μεγαλύτερο μικρό αστέρι της τηλεόρασης. Η μικροσκοπική Shauna Rae γίνεται γρήγορα γνωστή χάρη στην επιτυχημένη σειρά ριάλιτι που προβάλλει το TLC. Το «I Am Shauna Rae» περιστρέφεται γύρω από τα κατορθώματα της κατοίκου του Λονγκ Άιλαντ, η οποία επιμένει ότι είναι σαν κάθε άλλη νεαρή κοπέλα – εκτός από το γεγονός ότι μοιάζει με 8χρονη.

Η Rae ζυγίζει μόλις 22,6 κιλά και έχει ύψος 1,16 μέτρα λόγω της θεραπείας που έλαβε για τον καρκίνο του εγκεφάλου όταν ήταν παιδί.

Αυτό όμως που στερείται σε ύψος, το αναπληρώνει με την προσωπικότητά της, με το νεαρό κορίτσι να δείχνει μπροστά στις κάμερες πώς αντιμετωπίζει καθημερινές δραστηριότητες όπως η οδήγηση και τα ραντεβού.

Η Rae δήλωσε στη New York Post ότι συνεχώς υποτιμάται και δέχεται αποκλεισμό λόγω της εμφάνισής της, αλλά αυτό δεν την έχει σταματήσει από το να κυνηγάει αυτό που θέλει.

«Αν με κοιτάξεις, βλέπεις ένα 8χρονο παιδί», είπε. «Αλλά νομίζω ότι αν αφιερώσεις χρόνο για να δεις τις λεπτομέρειες στο πρόσωπό μου, στα χέρια μου, την ωριμότητα στο σώμα μου – και νομίζω ότι αν αφιερώσεις χρόνο για να μου μιλήσεις πραγματικά – καταλαβαίνεις πραγματικά ότι είμαι μια 23χρονη».

Γιατί η Shauna Rae φαίνεται τόσο νέα;

Η Shauna πάσχει από μια σπάνια πάθηση που προέρχεται από χημειοθεραπεία για καρκίνο του εγκεφάλου σε ηλικία 6 μηνών.

Η θεραπεία επηρέασε την υπόφυση της, κάτι που προκάλεσε μια δραματική καθυστέρηση της ανάπτυξής της και υποφυσιακό νανισμό. Βρίσκεται σε πλήρη ύφεση σε ό,τι αφορά τον καρκίνο εδώ και χρόνια.

Άρχισε να λαμβάνει αυξητικές ορμόνες στα 8 της χρόνια – ωστόσο η θεραπεία που λάμβανε κατά περιόδους διακόπηκε οριστικά όταν έφτασε στην εφηβεία.

«Έφτασα στη γραμμή του τερματισμού, όπως θα μπορούσαμε να πούμε», δήλωσε η Rae στην Post.

Ποιος είναι ο σύντροφος της Shauna Rae;

Η Rae απασχόλησε πρόσφατα για το ειδύλλιό της με τον ταξιδιωτικό blogger Dan Swygart, 26 ετών, κάτι που προκάλεσε αίσθηση στους θεατές.

Η Rae και ο Swygart βγήκαν ραντεβού κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν της σειράς του TLC, με αποτέλεσμα ορισμένοι να χαρακτηρίσουν τον άνδρα «ανατριχιαστικό» για το γεγονός ότι τον ενδιέφερε μια γυναίκα που μοιάζει με μικρό κορίτσι.

Πάντως, η Rae ξεκαθάρισε ότι έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει τους ανατριχιαστικούς τύπους μετά από χρόνια που ήταν μόνη της – κάτι που μάλλον σημαίνει ότι έδωσε στον Swygart το «πράσινο φως», όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

«Απλώς έχω αναπτύξει την ικανότητα να εντοπίζω κάποιον που μπορεί να μην έχει τις καλύτερες προθέσεις επειδή προδίδεται», είπε. «Οι ερωτήσεις τους είναι πολύ στοχευμένες προς τη σωματική μου διάπλαση… Μαθαίνουν για μένα σαν να είμαι δείγμα σε εργαστήριο». Δήλωσε επίσης ότι οι υποψήφιοι σύντροφοι συχνά της μιλούσαν υποτιμητικά σαν να ήταν μαθήτρια τρίτης δημοτικού.

newsbeast.gr