Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύντροφό της… την ώρα της ερωτικής πράξης σε χωράφι!

Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύντροφό της… την ώρα της ερωτικής πράξης σε χωράφι!

Ένας 50χρονος άντρας από την Σπάρτη κατήγγειλε την πρώην σύντροφό του πως αποπειράθηκε να του αφαιρέσει τη ζωή καθώς του επιτέθηκε με μαχαίρι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης σε χωράφι.

Η 43χρονη γυναίκα συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας εκ προμελέτης, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Στην αστυνομία φέρεται να είπε πως μαχαίρωσε τον σύντροφό της χωρίς πρόθεση έπειτα από λογομαχία μεταξύ τους. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη στις 6 Απριλίου του 2022 όταν ο 50χρονος είχε πάει με το αυτοκίνητο της συντρόφου του σε χωράφι που της άνηκε για να τη βοήθησε σε αγροτικές δουλειές. Εκεί οι δυο τους ήρθαν σε ερωτική επαφή όταν ξαφνικά η 43χρονη πήρε ένα μαχαίρι που είχε στο παντελόνι της και του κατάφερε πολλαπλά τραύματα. Ένα από αυτά ήταν και μόλις λίγα εκατοστά κάτω από την καρδιά. Στην προσπάθεια του να αμυνθεί έπιασε το μαχαίρι με την παλάμη του και τραυμάτισε τους τένοντες του χεριού του, σύμφωνα με το STAR.

Στη συνέχεια ο 50χρονος την ικέτευσε να μην τον αφήσει αβοήθητο και έτσι η ίδια τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και η επέμβασή του κράτησε έξι ώρες.

Με χτύπησε πάνω στην επαφή

«Έπιασα την λάμα του μαχαιριού και μου κατέστρεψε και το χέρι. Τα θυμάμαι όλα. Βρεθήκαμε στο συγκεκριμένο σημείο, είχαμε μια επαφή σαν ζευγάρι. Δεν υπήρξε λογομαχία. Ήμασταν σε μια ήρεμη κατάσταση. Η κατηγορία είναι απόπειρα δολοφονίας εκ προμελέτης. Το μαχαίρι το είχε δίπλα της, κρυφά χωρίς να το αντιληφθώ εγώ και τη στιγμή εκείνη με μαχαίρωσε στην καρδιά, στην κοιλιακή χώρα, λίγο πιο κάτω από την καρδιά. Το συγκεκριμένο μαχαίρι δεν ήταν μαχαίρι που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για αγροτικές εργασίες» είπε ο 50χρονος μιλώντας στο Star.

«Με χτύπησε πάνω στην επαφή. Δεν μπορώ να ξέρω το κίνητρο. Είπε στην απολογία της πως ήταν ατύχημα επειδή κάτι της είπα και δεν της άρεσε. Ισχυρίστηκε πως εγώ της είπα ‘είσαι η γυναίκα της ζωής μου’ και δεν της άρεσε και ξεκινήσαμε μια λογομαχία.»

«Δεν υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Υπήρχε μία ζήλια όπως όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να έχουμε. Δεν τσακωνόμασταν, δεν με απείλησε ποτέ. Ήταν η χειρότερη στιγμή της Ζώης μου» εξήγησε ο 50χρονος.

ethnos.gr