Γυναίκα γέννησε δίδυμα, αλλά ήταν από διαφορετικό πατέρα

Γυναίκα γέννησε δίδυμα, αλλά ήταν από διαφορετικό πατέρα

Μια γυναίκα από τη βραζιλία γέννησε δίδυμα με διαφορετικούς πατέρες αφού έκανε σεξ με δύο άντρες την ίδια μέρα. Η 19χρονη, από το Minerios της Βραζιλίας, εξήγησε ότι έκανε τεστ πατρότητας καθώς μετά από οκτώ μήνες είχε αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο πατέρας.

aeweb

Η 19χρονη συνέλεξε DNA από το άτομο που νόμιζε ότι ήταν ο πατέρας, αλλά ισχυρίστηκε ότι μετά από δύο τεστ, τα αποτελέσματα ήταν θετικά μόνο για ένα από τα δίδυμα. Τότε, έκανε τεστ και με τον δεύτερο άνδρα και όπως αποδείχτηκε ήταν ο πατέρας του δεύτερου παιδιού.

Μιλώντας στο Globo, ο γιατρός της Tulio Jorge Franco εξήγησε: «Είναι πιθανό να συμβεί όταν δύο ωάρια από την ίδια μητέρα γονιμοποιούνται από διαφορετικούς άνδρες. Τα μωρά μοιράζονται το γενετικό υλικό της μητέρας, αλλά μεγαλώνουν σε διαφορετικούς πλακούντες». Τόνισε ότι η περίπτωση είναι εξαιρετικά σπάνια, και μια κατάσταση «ένα στο εκατομμύριο» και δεν πίστευε ότι θα έβλεπε τέτοια στη ζωή του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα παιδιά είναι τώρα 16 μηνών, αλλά ο γιατρός μίλησε για την υπόθεση αυτή την εβδομάδα. Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους μπαμπάδες φροντίζει και τα δύο παιδιά, καθώς βρίσκεται στο πλάι της μητέρας τους.