Γυναίκα χαστούκιζε επιβάτες εν πτήσει επειδή τα μωρά κλαίνε – Το αεροπλάνο εξετράπη της πορείας του (video)

Γυναίκα χαστούκιζε επιβάτες εν πτήσει επειδή τα μωρά κλαίνε – Το αεροπλάνο εξετράπη της πορείας του (video)

Η πτήση αναγκάστηκε να κάνει παράκαμψη προς την αυστριακή πρωτεύουσα για να απομακρυνθεί η γυναίκα

Οι επιβάτες της πτήσης της Jet2 από την Τουρκία προς το Μάντσεστερ ξέσπασαν σε επευφημίες όταν μια επιβάτης με βίαιη και επιθετική συμπεριφορά εξεδιώχθη από την πτήση- παρότι για να γίνει αυτό, το αεροπλάνο έπρεπε να κάνει αναγκαστική πτήση στη Βιέννη.

Μια γυναίκα επιβάτης στην πτήση από το Μάντσεστερ προς την Αττάλεια εξεμάνη περίπου στα μισά της προγραμματισμένης πτήσης των τεσσεράμισι ωρών τη Δευτέρα.

Η επιβάτης ήταν “έξαλλη” με τα μωρά που έκλαιγαν κατά τη διάρκεια της πτήσης και μάλιστα χαστούκισε και άλλους επιβάτες, δήλωσε μάρτυρας.

Η πτήση αναγκάστηκε να κάνει παράκαμψη προς την αυστριακή πρωτεύουσα για να απομακρυνθεί η γυναίκα, φτάνοντας στις 11.40 π.μ. φτάνοντας στην Αττάλεια δύο ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα.

Ένας επιβάτης του αεροσκάφους δήλωσε στην Manchester Evening News ότι μια επιβάτης άρχισε να φωνάζει “περίπου μία ώρα και 20 λεπτά” μετά την πτήση.

‘Υπήρχε πολλή φασαρία’, δήλωσε ο επιβάτης. ‘Η φωνή της γινόταν όλο και πιο δυνατή και επιθετική – φώναζε στα πρόσωπα των ανθρώπων. Είχε τέτοια επιθετική συμπεριφορά και στο αεροδρόμιο πριν καν μπει στο αεροπλάνο. ‘Ένας πελάτης της έκανε παρατήρηση και εκείνη τον χαστούκισε στο πρόσωπο. Τότε ένας άνδρας σηκώθηκε για να προσπαθήσει να ηρεμήσει την κατάσταση πριν την οδηγήσει στο πίσω μέρος του αεροπλάνου.

Το προσωπικό έλαβε τότε την απόφαση να εκτρέψει την πτήση προς τη Βιέννη.

Κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο, η γυναίκα  χαστούκισε κι άλλον επιβάτη.

Η Jet2 έστειλε γραπτό μήνυμα στους επιβάτες της πτήσης λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι, ζητώντας συγγνώμη για το περιστατικό.

Η πτήση αναχώρησε από τη Βιέννη στη 1 μ.μ. και έφτασε στην Αττάλεια λίγο μετά τις 3 μ.μ., δηλαδή μία ώρα και 15 λεπτά αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα.

lifo