Γυμνό ζευγάρι έκανε σεξ μέσα στον καύσωνα στην ταράτσα και εργαζόμενος σε απέναντι κτίριο κατέγραψε βίντεο

Γυμνό ζευγάρι έκανε σεξ μέσα στον καύσωνα στην ταράτσα και εργαζόμενος σε απέναντι κτίριο κατέγραψε βίντεο

Οι εικόνες προκάλεσαν σοκ στους χρήστες των social media

Ένα ζευγάρι αγνόησε εντελώς τις οδηγίες των αρχών για τον καύσωνα που προέβλεπαν, μεταξύ άλλων, να αποφεύγουν οι πολίτες τις «έντονες υπαίθριες δραστηριότητες» και αποφάσισε να κάνει σεξ στην ταράτσα ενός πάρκινγκ. Την ημέρα εκείνη η Μεγάλη Βρετανία έλιωνε κυριολεκτικά από τη ζέστη.

Το σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε στο Μπέρμινγχαμ την περασμένη Τρίτη. Το βίντεο με το ζευγάρι κατέγραψε ένας εργαζόμενος σε ένα κοντινό κτίριο με γραφεία, ο οποίος ανάρτησε στη συνέχεια τις εικόνες στο Twitter.

Το βίντεο έγινε viral, με πολλούς να σοκάρονται από την εικόνα του ζευγαριού. Στο λίγων δευτερολέπτων βίντεο, οι δυο τους φαίνονται να κάνουν σεξ στην ταράτσα και μοιάζουν να είναι εντελώς γυμνοί, ενώ ο άντρας φορά ένα καπελάκι από παιδικό πάρτι στο κεφάλι του.

Πολλοί στο Twitter έμειναν έκπληκτοι με το γεγονός ότι όλα αυτά συνέβησαν μια μέρα με καύσωνα. «Ελπίζω να έβαλαν αντιηλιακό», σχολίασε κάποιος.

Δεν είναι φυσικά το πρώτο ζευγάρι που γίνεται viral στα social media για σεξ σε δημόσιο χώρο. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ένας πελάτης σε ξενοδοχείο στο Χονγκ Κονγκ κατέγραψε δύο ζευγάρια να κάνουν σεξ στα τζακούζι.

newsbeast.gr