Γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη

Γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη

Γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στους νομούς Ηρακλείου, Λασιθίου και Ρεθύμνου για την εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος καλλιέργειας και εμπορίας ναρκωτικών, διακίνησης όπλων και ζωοκλοπών, στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται και αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, στο… συνδικάτο του εγκλήματος εμπλέκονται τρεις αστυνομικοί: ένας από το Ηράκλειο και δύο από το Λασίθι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας είναι ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Μέχρι στιγμής, έχουν προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου πάνω από 17 άτομα, Έλληνες, Βούλγαροι και Αλβανοί, καθώς και οι τρεις αστυνομικοί.

Ήδη, από τη Διεύθυνση του Λασιθίου συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί, καθώς και το σύνολο των προσαχθέντων, ενώ στην υπόθεση ενέχονται ακόμη άλλα τρία με τέσσερα άτομα.

Οι διωκτικές Αρχές, ύστερα από εντοπισμό χασισοφυτειών σε περιοχή του Ρεθύμνου, παρακολουθούσαν με μεθοδικότητα και διακριτικότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα τις κινήσεις των υπόπτων.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες οι οποίοι δρούσαν ως δύο ομάδες σε Λασίθι, Ηράκλειο και Ρέθυμνο καλλιεργούσαν χασίς, το εμπορεύονταν, ενώ φέρονται να εμπλέκονται και σε διακίνηση όπλων.

Στην όλη επιχείρηση μετέχουν περισσότεροι από 200 αστυνομικοί, ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και κλιμάκιο της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων από την Αθήνα.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών θα ακολουθήσει ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ