Γιάννης Αϊβάζης: Όλο μας χωρίζουν με τη Μαρία!

Γιάννης Αϊβάζης: Όλο μας χωρίζουν με τη Μαρία!

Γιάννης Αϊβάζης: Όλο μας χωρίζουν με τη Μαρία!

«Η υποκριτική είναι η δουλειά μου, αυτό που έχω σπουδάσει, αυτό που μου αρέσει να κάνω και αυτό που με έχει ως εδώ που είμαι σήμερα», λέει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People» ο Γιάννης Αϊβάζης και συνεχίζει: «Ωστόσο είναι καλό να κάνεις ένα διάλειμμα και να δίνεις στον κόσμο το δικαίωμα της επιλογής να δει και κάτι άλλο. Δεν μπορεί να βλέπει τον Αϊβάζη συνέχεια μπροστά του!», αναφερόμενος στο καφέ που έχει ανοίξει στο Ηράκλειο. 

Στη συνέχεια, αφού δήλωσε ότι ετοιμάζει μία ταινία με δικό του σενάριο και παραγωγή, αποκάλυψε πως θα πρωταγωνιστήσει με τη Μαρία Κορινθίου: «Νομίζω ότι ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης και γάμου, ήρθε ο καιρός να παίξουμε μαζί. Είχα πει ότι αυτό θα συνέβαινε όταν οι συνθήκες θα ήταν οι κατάλληλες. Δεν μας ενδιαφέρει να το κάνουμε με το ζόρι, επειδή είμαστε ζευγάρι.»

Τέλος μίλησε και για τις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει με τη γυναίκα του: «Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με κάτι που κάποιος το είδε στον ύπνο του! Συμβαίνει σε όλους όσοι έχουν σχέση με τα ΜΜΕ, αλλά άλλο το πραγματικό ενδιαφέρον και άλλο το κακόβουλο. Όλο μας χωρίζουν με τη Μαρία! Έχουν πει ότι η σχέση και ο γάμος μας ήταν διαφημιστικό κόλπο. Το ίδιο όταν κάναμε το παιδί. Όλα αυτά είναι αστεία.»

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ