Γέννησε κι εγκατέλειψε το μωρό στο νοσοκομείο

Γέννησε κι εγκατέλειψε το μωρό στο νοσοκομείο

Συγκλονισμένος είναι ο Πύργος από την εγκατάλειψη βρέφους στο νοσοκομείο της πόλης.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα από μεγάλη πόλη της Ηλείας γέννησε στο νοσοκομείο του Πύργου και έφυγε αφήνοντας πίσω το νεογέννητο. Το περιστατικό σύμφωνα με το patrinews.com έλαβε χώρα πριν από περίπου 4,5 μήνες όταν η έγκυος τότε συνοδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο πέρασε της πύλες του «Ανδρέας Παπανδρέου» για να γεννήσει.

Λίγες ημέρες μετά τη γέννα, για προσωπικούς όπως εξομολογήθηκε λόγους, έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς το νεογέννητο αγοράκι, το οποίο όλο αυτό διάστημα “φιλοξενείται” στην Παιδιατρική Κλινική. Το βρέφος φροντίζουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προσφέροντας του την στοργή που χρειάζεται σε αυτήν την τόσο τρυφερή ηλικία.

Τα καλά νέα για το βρέφος στον Πύργο
Ο μικρός έχει «κλέψει» την καρδιά όλου του προσωπικού που από την πρώτη στιγμή το έχει αγκαλιάσει κυριολεκτικά και μεταφορικά και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως ήδη μια εργαζόμενη στο νοσοκομείο έχει εκφράσει την επιθυμία να το υιοθετήσει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου το αγοράκι να αποκτήσει νέα μητέρα και σπίτι στο οποίο, σε αντίθεση με το προηγούμενο, θα είναι ευπρόσδεκτο.

patrisnews.com