Γεμάτη η παραλία της Θεσσαλονίκης – Κοροϊδεύουν τον κόσμο με βίντεο μοντάζ; (video)

Γεμάτη η παραλία της Θεσσαλονίκης – Κοροϊδεύουν τον κόσμο με βίντεο μοντάζ; (video)

Γεμάτη η παραλία της Θεσσαλονίκης – Κοροϊδεύουν τον κόσμο με βίντεο μοντάζ; (video)

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με video που προβλήθηκε από το τηλεοπτικό σταθμό open και δείχνει την παραλία Θεσσαλονίκης γεμάτη.

Οι θεωρίες συνωμοσίας θέλουν το video που προβλήθηκε από την εκπομπή “OPEN ΕΛΛΑΔΑ” να είναι μοντάζ καθώς το πρώτο πράγμα που παρατηρείς είναι ποδηλάτες να πέφτουν στην θάλασσα! αλλά και αφύσικο βάδισμα και τρέξιμο σε όλους στο video.

Η αλήθεια είναι διαφορετική δεν υπάρχει τόσος μαζεμένος κόσμος στην παραλία της Θεσσαλονίκης και το video δεν είναι μοντάζ!

Η κάμερα ήταν τοποθετημένη στο μόλο του Εθνικού Ναυταθλητικού κέντρου Θεσσαλονίκης, στο link φαίνεται το ακριβές σημείο.

www.google.gr/maps/@40.617661,22.951472,2a,75y,199.84h,78.14t/data=!3m6!1e1!3m4!1sPXnhWXRDA6ALizm-yFE6aw!2e0!7i13312!8i6656?hl=el

Απλά έχει γίνει πολύ zoom και δίνεται η ψευδαίσθηση ότι οι άνθρωποι περπατούν αλλά δεν κινούνται ενώ ταυτόχρονα φαίνονται ότι είναι περισσότεροι.

Προφανώς τα ποδήλατα ανέβηκαν στο μόλο, μέσω της ράμπας που υπάρχει μπροστά από το μαρμάρινο βάθρο.

Η κάμερα προφανώς βρίσκεται πάνω στο μαρμάρινο βάθρο και λόγω του zoom η ράμπα δε φαίνεται.

Οπότε, τα ποδήλατα περνούν λίγα μέτρα μπροστά από την κάμερα και ανεβαίνουν στη ράμπα και πάλι στο βίντεο δίνεται η ψευδαίσθηση ότι πηγαίνουν στο πουθενά (στη θάλασσα).

Στο βάθος φαίνονται και οι δύο κίτρινοι κάβοι, όπως και τα κάγκελα της σκάλας που κατεβαίνει στο επίπεδο της θάλασσας και στο βάθος οι εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Θ.

Κανένα μοντάζ δεν έχει γίνει! Στην παραλία προφανώς υπάρχει κόσμος και με το zoom η εικόνα δείχνει περισσότερο εντυπωσιακή και η παραλία περισσότερο γεμάτη.

Ενδεικτικά δείτε την πραγματική εικόνα της παραλίας χωρίς zoom! 

Γεμάτη η παραλία της Θεσσαλονίκης - Κοροϊδεύουν τον κόσμο με βίντεο μοντάζ; (video)