Γάμος αλά Κρητικά: Η νύφη 82 κι ο γαμπρός 41 – Ετοιμάζουν γάμο με 100 κουμπάρους και 2.500 καλεσμένους! (video)

Γάμος αλά Κρητικά: Η νύφη 82 κι ο γαμπρός 41 – Ετοιμάζουν γάμο με 100 κουμπάρους και 2.500 καλεσμένους! (video)

Ο Έρως χρόνια δεν κοιτά…Η νύφη 82 κι ο γαμπρός 41!
Η ρήση ” Ο  Έρως χρόνια δεν κοιτά”  επιβαιβεώθηκε γι άλλη μιά φορά στα Αστερούσια.
Ο Κωστής και η Παρασκιώ είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στο χωριό Κρότος Δήμου Γόρτυνας. Γνωρίστηκαν κατά  την διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό όπου βρέθηκε εκεί από το Ζαρό σαν βοσκός.
“Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στην συνέχεια όμως όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα , κάτι έκανε “κλικ” μέσα μου…
Η γυναίκα αυτή παρά τη διαφορά ηλικίας  κατάλαβα ότι μου άρεσε…
Ξέρω , πολλοί θα βγουν και θα πούνε ότι είναι πράμα αταίριαστο…όμως να μη βιαστούν αν δεν μας γνωρίσουν πρώτα από κοντά!
Μας είπε ο Κωστής.
Όσο για την Παρασκιώ , “…Ο Κωστής είναι αυτός που έκανε το πρώτο βήμα, αυτός επέμενε . Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Είναι αταίριαστο,  του έλεγα , θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου …(εγώ 82 κι αυτός 41) Όμως αυτός επέμενε…Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε, τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα ,του είπα το ΝΑΙ και από τότε είμαστε μαζί.
Όσο για το μέλλον :
“Ο Κωστής μου είπε ότι για διάφορους λόγους δεν θέλει κι αυτός
παιδιά, θέλει μόνο να περνάμε καλά και να κάνουμε παρέα ο ένας στον άλλο… κι ότι κάνει από δω και πέρα είναι δικό του… Να έχουμε υγεία και να είμαστε καλά… Είναι καλό παιδί , δεν θέλει να με στεναχωρεί, είναι καλόχαρος…
Από τότε , τώρα και 15 μέρες μένουμε μαζί.” Μας είπε η κυρία Παρασκευή Λαμπρογιαννάκη , όπως είναι το όνομα της.
Η χθεσινή βραδιά ήταν ένας αρραβώνας για την επισημοποίηση της σχέσης τους. Ο Κωστής είχε καλέσει όλους τους κολλητούς του, ακόμα και το παπά του χωριού και φαινόταν τρισευτυχισμένος.Τους καλοσώριζε όλους, γυρνούσε από τραπέζι σε τραπέζι και κερνούσε όλο το κόσμο.
Για το γάμο φαινόταν πιό  αποφασισμένος από την Παρασκιώ,  ” Εγώ θα κάνω το γάμο στο…(κέντρο διασκέδασης). Θα καλέσω 2500 χιλιάδες άτομα και θα βάλω 100 κουμπάρους…”
Μετά απ όλα αυτά εμείς τι να πούμε, δεν μας πέφτει λόγος…άλλωστε σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα νάχει ο πεθερός!

Δείτε το βίντεο από την υπέροχη ιστορία που δανειστήκαμε από το Δια-SOS-τε τη Μεσσαρά: