«Γάμος αλά ελληνικά» μεταξύ δύο γυναικών που έστησαν γλέντι στο Οντάριο (video)

«Γάμος αλά ελληνικά» μεταξύ δύο γυναικών που έστησαν γλέντι στο Οντάριο (video)

«Βγάλε το μαντήλι» χόρευαν στο γλέντι του γάμου τους οι δύο γυναίκες με τις ελληνικές οικογένειες

aeweb

Χιλιάδες προβολές έχει τις τελευταίες ημέρες στο TikTok το βίντεο από το γλέντι γάμου δύο γυναικών με καταγωγή από την Ελλάδα που ζουν στον Καναδά.

Η Λίζα και η Άρζυ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή στο Οντάριο του Καναδά χωρίς να ξεχνούν τις ελληνικές τους ρίζες. Ιδιαίτερα συγκινημένες σε ένα βίντεο που χορεύουν ελληνικά τραγούδια στο γάμο, γράφουν στο Tik Tok «Γάμος αλά ελληνικά και… λεσβιακά. Ήταν μια επική βραδιά και σήμαινε πολλά για τις δύο μας να έχουμε την αγάπη και τη στήριξη των υπέροχων οικογενειών μας από την Ελλάδα».

Στο σχετικό βίντεο που… ξεσαλώνουν ακούγεται το «Βγάλε το μαντήλι» και έχει συγκεντρώσει πάνω από 200.000 προβολές, αλλά και πάμπολλα σχόλια.

@artzylisa

Our big fat Greek Lesbian wedding! This was epic and meant so much to both of us to have the love and support of our amazing Greek family! #wlw #lesbiansoftiktok #lesbianwedding #greekwedding #loveislove

♬ original sound – Lisa B

Στα άλλα βίντεο του γάμου, φαίνεται το ζευγάρι να χορεύει τον πρώτο του χορό μαζί με τα παιδιά τους. Ένα μικρό αγόρι και ένα μεγαλύτερο κορίτσι.

@artzylisa

Having our kids join us for our first dance was everything to us! #wlw #lesbiansoftiktok🏳️‍🌈 #lesbianwedding #firstdance #simplythebest #loveislove

♬ Simply The Best – Billianne

Δείτε βίντεο από τον γάμο:

@artzylisa

When you love someone like I do! #wlw #lesbiansoftiktok🏳️‍🌈 #lesbianwedding #loveislove #thisisus #wemarried

♬ Love Someone – Lukas Graham