Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βίαζε για 4 χρόνια τα ανήλικα ανίψια του και βιντεοσκοπούσε

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βίαζε για 4 χρόνια τα ανήλικα ανίψια του και βιντεοσκοπούσε

Σοκ προκαλεί νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκωναπό τον ίδιο τους τον θείο στη Θεσσαλονίκη.

aeweb

Ο εφιάλτης των παιδιών ξεκίνησε το 2009 και διήρκησε τέσσερα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2013.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 51χρονος άνδρας με διάφορα ανταλλάγματα, ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στα τρία ανήλικα ανίψια του.

Πρόκειται για δύο αδέρφια και το ξαδερφάκι τους, οι γονείς των οποίων τα άφηναν στη γιαγιά και στον παππού τους που έμεναν στην ανατολική Θεσσαλονίκη, για να πάνε στη δουλειά τους.

Εκεί όμως, έμενε και ο 51χρονος θείος των παιδιών, ο οποίος όποτε έλειπαν όλοι από το σπίτι έβρισκε την ευκαιρία και βίαζε τα ανήλικα παιδιά, ηλικίας τότε 3, 5 και 6 ετών αντίστοιχα. Μάλιστα, βιντεoσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του.

Θεσσαλονίκη: Η αποκάλυψη της φρίκης

Ένα από τα παιδιά, αγόρι, 18 ετών σήμερα, κατήγγειλε όλη τη φρίκη που βίωσε από τον ίδιο του τον θείο κι έτσι, σε βάρος του 51χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την σχετική καταγγελία του 18χρονου, ο προαναφερόμενος το χρονικό διάστημα από 2009 έως 2013, σε διαμέρισμα όπου διαμένει στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των τριών ανήλικων ανιψιών του, προσφέροντας διάφορα υλικά ανταλλάγματα. Επιπρόσθετα, αρκετές φορές βιντεοσκοπούσε τις γενετήσιες πράξεις με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 51χρονος παραδέχτηκε τις αρρωστημένες πράξεις του στις Αρχές κι αναμένεται να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.