Φρίκη: Σκότωσε τον άντρα της, τον τεμάχισε και τον… μαγείρεψε

Φρίκη: Σκότωσε τον άντρα της, τον τεμάχισε και τον… μαγείρεψε

Νέες φρικιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως, για το αποτρόπαιο έγκλημα που τελέστηκε πριν από 15 μέρες στην πόλη Ζρένιανιν της Σερβίας, όταν 46χρονη δολοφόνησε τον σύζυγό της, τον τεμάχισε με αλυσοπρίονο και μετά τον… μαγείρεψε.

Το θύμα ήταν τέσσερα χρόνια μικρότερο από την δράστιδα η οποία μετά το στυγερό έγκλημα συνελήφθη και κρατείται. Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, έκαναν λόγο για αποκρουστικό σκηνικό με τους χώρους του σπιτιού μέσα στο αίμα.

Η εφημερίδα Blic του Βελιγραδίου, δημοσίευσε πληροφορίες για το έγκλημα, θέτοντας το ερώτημα πως μια μικροκαμωμένη γυναίκα κατάφερε να θέσει εκτός έναν μεγαλόσωμο και δυνατό άντρα, να τον τεμαχίσει και να μαγειρέψει στη συνέχεια τα όργανά του. Νεφρά, καρδιά, γεννητικά όργανα, ακόμη και ολόκληρο το πόδι του θύματος, σύμφωνα με μάρτυρες που διατήρησαν την ανωνυμία τους.

Το σπίτι όπου έγινε το πρωτοφανές έγκλημα παραμένει σφραγισμένο με δικαστική απόφαση έως την ολοκλήρωση των ερευνών. Οι γείτονες δήλωσαν στα τοπικά ΜΜΕ έκπληκτοι για την άγρια δολοφονία, λέγοντας πως η 46χρονη δεν δημιουργούσε προβλήματα.

Τα κίνητρα του εγκλήματος διερευνώνται από τις Αρχές. Ο πρώην σύζυγος της 46χρονης εκτιμά πως η βίαιη αντίδραση της οφείλεται ίσως στο γεγονός πως το θύμα δεν ήθελε στο σπίτι τα δύο παιδιά της, από τον πρώτο της γάμο, τα οποία υπεραγαπούσε και πως την ζήλευε παράφορα.

Τα δύο ανήλικα παιδιά οδηγήθηκαν στον πατέρα τους, ενώ παρακολουθούνται από ειδικούς επιστήμονες για ψυχολογική υποστήριξη.

protothema.gr