Φοβόταν μία αράχνη και παρήγγειλε για να βάλει τον ντελιβερά να τη διώξει (φωτο)

Φοβόταν μία αράχνη και παρήγγειλε για να βάλει τον ντελιβερά να τη διώξει (φωτο)

Φοβόταν μία αράχνη και παρήγγειλε για να βάλει τον ντελιβερά να τη διώξει (φωτο)

Μία φοιτήτρια τρομοκρατήθηκε όταν είδε μία αράχνη στο σπίτι της και παρήγγειλε φαγητό με την ελπίδα πως ο ντελιβεράς θα τη βοηθήσει να απομακρύνει το ανεπιθύμητο έντομο.

Όταν βλέπεις όλη τη… ζωή σου να περνά από μπροστά σου μπορείς να γίνεις πολύ δημιουργικός. Η 22χρονη Ντέμι σπουδάζει εγκληματολογία, ωστόσο όταν είδε στο σπίτι της μία αράχνη σταμάτησε η καρδιά της.

«Η φοβεία μου για τις αράχνες πήγε σε… άλλο level», παραδέχτηκε.

Η νεαρή σκέφτηκε πως αν παραγγείλει φαγητό, ίσως ο ντελιβεράς δεχτεί να απομακρύνει την αράχνη:

«Καλησπέρα, ακούγεται χαζό, αλλά σας ρωτάω ειλικρινά. Έχω τεράστια φοβία με τις αράχνες, υπάρχει μία στο διάδρομο κοντά στην πόρτα. Αν παραγγείλω φαγητό, υπάρχει καμία περίπτωση ο ντελιβεράς να την ξεφορτωθεί; Σας ευχαριστώ», έγραψε.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την εταιρεία: «Γεια σου Ντέμι, σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας. Το πρόβλημα είναι ότι ο οδηγός μας ίσως φοβάται περισσότερο τις αράχνες από εσένα. Αν θέλεις να σε βοηθήσουμε με κάτι άλλο επικοινώνησε μαζί μας», της είπαν μεταξύ άλλων.

Τελικά, η κοπέλα αποφάσισε να παραγγείλει φτερούγες κοτόπουλου και άφησε προσωπικό μήνυμα στον ντελιβερά.

Όταν έφτασε της εξήγησε ότι όντως φοβάται κι εκείνος, ωστόσο οι δυο τους συνεργάστηκαν άψογα, ούρλιαξαν αρκετά και απομάκρυναν με επιτυχία την αράχνη.

«Τον ευχαρίστησα πάνω από 50 φορές», είπε η 22χρονη.

Ελπίζουμε να μην φοβάται και το σκοτάδι, γιατί τότε η κατάσταση θα ξεφύγει.

gazzetta.gr