For your Back… Up only!

For your Back… Up only!

Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς και σίγουρα δεν υπάρχει καμιά να μην επιθυμεί τους τέλειους γλουτούς. Αν κατά καιρούς έχετε κοπιάσει, ιδρώσει, ταλαιπωρηθεί και εντέλει εγκαταλείψει τις προσπάθειες, σας έχουμε καλά νέα!

aeweb

Μπορεί να χρειάστηκαν 40 χρόνια εξέλιξης και βελτίωσης των μηχανημάτων του είδους για να φτάσουμε στο WAVE, τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του όμως, θα αποζημιώσουν και το κάθε… απογοητευμένο!

Με το slogan “try it want it”, το WAVE κάνει πρεμιέρα στα ελληνικά γυμναστήρια δείχνοντας απόλυτα σίγουρο για τον εαυτό του και δίνοντας το λόγο του πως θα σας προσφέρει το καλύτερο…

Τι είναι το WAVE

For your Back... Up only!Το υπερσύγχρονο WAVE είναι ένα μηχάνημα δοκιμασμένο και εγκεκριμένο από το ινστιτούτα ερευνών που σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην καρδιαναπνευστική άσκηση. Το WAVE υπόσχεται το πιο γρήγορο, αναίμακτο lifting για τους γλουτούς σας με αποτελέσματα τόσο εντυπωσιακά που θα σας κάνουν να μην πιστεύετε στα μάτια σας με αποτελέσματα τόσο εντυπωσιακά που θα σας κάνουν να μην πιστευτέ στα μάτια σας και το σημαντικότερο; Θα κρατήσει την υπόσχεση του!

Τι ακριβώς κάνει το WAVE
Το WAVE εξασφαλίζει τη μέγιστη καύση θερμίδων παράλληλα με την maximum μυϊκή τόνωση μέσο της ολοκληρωτικής σύσπασης των γλουτών σ’ έναν επαναστατικό συνδυασμό. Ανάλογα με τη θέση εξάσκησης, ο ασκούμενος έχει τη δυνατότητα να αλλάζει το επίπεδο σύσπασης των συμμετεχόντων μυών επιτυγχάνοντας το απολύτως επιθυμητό αποτέλεσμα τόνωσης – σύσφιξης.

Συνδυάστε το WAVE της TechnoGym με το JET-VIBE της ίδιας εταιρείας και κατακτήσετε το απόλυτο fitness dream στο ελάχιστο χρόνο και μόνο με τρία 20λεπτα την εβδομάδα! Και τα δύο στα Χανιά θα τα βρείτε μόνο στο γυμναστήριο Planet Fitness.

επιμέλεια Μάνος Γρυλλάκης