Φοιτήτρια κβαντικής φυσικής βγάζει μισθό πουλώντας τα φορεμένα της εσώρουχα (φωτο)

Φοιτήτρια κβαντικής φυσικής βγάζει μισθό πουλώντας τα φορεμένα της εσώρουχα (φωτο)

Σχεδόν έναν μισθό βγάζει η φοιτήτρια κβαντικής φυσικής πουλώντας φορεμένα εσώρουχα και καλσόν σε «sugar daddies».

Η 30χρονη Μελ Μπράουν έχει σχεδόν 20.000 επισκέπτες στο online κατάστημά της και λέει ότι έχει τόση ζήτηση, που με το ζόρι χρειάζεται να… βάζει μπουγάδα πια!

Η Μελ εμπνεύστηκε την… επιχείρησή της όταν πούλησε κάποιες μεταχειρισμένες αποκριάτικες μάσκες στο eBay και κάποιος της προσέφερε 16 ευρώ για φορεμένα γάντια.

Το ποσό που βγάζει κάθε μήνα!

«Τα φοράω (τα εσώρουχα) συνήθως για δύο μέρες και απλώς πηγαίνω βόλτες ή τρέχω, κάνω ό,τι κάνω κάθε μέρα. Κάποιες φορές, ωστόσο, μου έχουν ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα όπως για παράδειγμα να φορέσω ένα καλσόν και να κάνω άλματα, που ήταν κάπως επικίνδυνο γιατί γλιστρούσε! Μου είχαν επίσης ζητήσει να φορέσω καλσόν με σανδάλια και να πατήσω βρασμένα γλυκά και φρέσκα φρούτα. Για αυτό το τελευταίο task με τα φρούτα πήρα 50 ευρώ!» λέει η Μελ που συνολικά βγάζει περίπου 650 ευρώ το μήνα από αυτή της της δραστηριότητα.

Η αυτοαποκαλούμενη «κατά τύχη sugar baby» συχνά λαμβάνει δώρα από πελάτες και λέει ότι έχει καταφέρει να αγοράσει πράγματα που αλλιώς δεν θα μπορούσε όπως ένα laptop ή όσα χρειάζεται για τη σχολή της. Οι «suggar daddies», όπως λέει, της στέλνουν συνήθως προϊόντα ομορφιάς, κοσμήματα και σοκολάτες -και καλσόν που θέλουν να φορέσει!

Πηγή: reader.gr