Φιλοζωικοί σύλλογοι κατά Δήμου Χανίων

Φιλοζωικοί σύλλογοι κατά Δήμου Χανίων

Για «αμοραλιστικές πρακτικές» και λειτουργία με «όρους δεκαετίας ’30» και «άκρατο βοναπαρτισμό» κατήγγειλαν τη δημοτική αρχή οι εκπρόσωποι φιλοζωικών συλλόγων Χανίων κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου.

«Το μοναδικό στο οποίο παίρνει άριστα η δημοτική αρχή είναι η επικοινωνιακή πρακτική» τόνισαν χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως η δημοτική αρχή στρέφεται απέναντι στα φιλοζωικά σωματεία παρότι βασίζεται στον εθελοντισμό τους.

Οι φιλόζωοι κατηγορούν το Δήμο για έγγραφο που όπως ισχυρίζονται, έστειλε στον Πρωθυπουργό, στο υπουργείο και στους βουλευτές με το οποίο παρουσιάζει τις θέσεις του για “πάρκο ζώων” στο οποίο θα δεχτούν όλα τα αδέσποτα, για διάλυση των πενταμελών επιτροπών κα ενώ σημείωσαν επίσης ότι ο Δήμος. Χανίων προσπάθησε να παρασύρει και τους άλλους δήμους οι περισσότεροι εκ των οποίων απέσυραν τις υπογραφές τους.

Στην συνέντευξη τύπου τοποθετήθηκαν και κάτοικοι από το Καμπάνι Ακρωτηρίου που άφησαν αιχμές σε βάρος της δημοτικής αρχής για την επιμονή της να φτιάξει το “πάρκο ζώων” που όπως είπαν θα είναι “στρατόπεδο συγκέντρωσης ζώων” παρότι όπως είπαν το συγκεκριμένο οικόπεδο πληροί προϋποθέσεις.

haniotika-nea.gr