Στις φυλακές Άμφισσας ο Λάκης Γαβαλάς

Στις φυλακές Άμφισσας ο Λάκης Γαβαλάς

Στην Άμφισσα μεταφέρεται ο Λάκης Γαβαλάς, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος, παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων του να αφεθεί ελεύθερος, ύστερα από την καταβολή του ποσού της τάξεως του 20% από το χρέος των 150.000 ευρώ προς το Δημόσιο, λόγω μη καταβολής Φ.Π.Α.

Ύστερα από τις επιστολές των διευθυντών των φυλακών του Κορυδαλλού και της Χαλκίδας, που αναφέρουν ότι οι φυλακές δεν χωράνε άλλους κρατουμένους, παρά μόνο στις τουαλέτες, ο επιχειρηματίας οδηγείται στην Άμφισσα, προκειμένου να εκτίσει την ποινή του για τη μη απόδοση Φ.Π.Α.

Ακόμα και αν οι δικηγόροι του καταφέρουν να τον βγάλουν σύντομα από τη φυλακή, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η διαδικασία αυτή δεν θα ολοκληρωθεί μέσα στο μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάκης Γαβαλάς, που χρωστάει συνολικά 7,5 εκατομμύρια ευρώ, συνελήφθη για τρίτη φορά με τη διαδικασία του αυτόφωρου για το ποσό των 150.000 ευρώ, και αποτελεί τον μοναδικό από τους 155 συλληφθέντες που οδηγείται σε κελί.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr άτομο από το φιλικό περιβάλλον του επιχειρηματία της μόδας, «είναι άδικο να οδηγείται στη φυλακή μόνο ο Λάκης. Άλλωστε ο ίδιος, εάν παραμείνει στη φυλακή, δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει το χρέος του, άρα το κράτος δεν θα πάρει χρήματα».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ