Φάρσα σε γάμο: Οι νεόνυμφοι κρατούσαν POS και δέχονταν πιστωτικές

Φάρσα σε γάμο: Οι νεόνυμφοι κρατούσαν POS και δέχονταν πιστωτικές

Φάρσα σε γάμο: Οι νεόνυμφοι κρατούσαν POS και δέχονταν πιστωτικές

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην κατεχόμενη Κερύνεια και θέλησε να διακωμωδήσει την κακή οικονομική κατάσταση στο ψευδοκράτος – Ωστόσο η πλάκα έκανε έναν καλεσμένο να κοκκινίσει από ντροπή

H Χεντιγιέ και ο Σαλίχ Αλαμίνγιολου παντρεύτηκαν χθες στη κατεχόμενη Κερύνεια και θέλησαν να διακωμωδήσουν την κακή οικονομική κατάσταση στο ψευδοκράτος. Στην δεξίωση μετά τον γάμο έβαλαν ταμπέλα στην είσοδο της αίθουσας του ξενοδοχείου όπου δεχόντουσαν τους καλεσμένους ότι δέχονται και πιστωτικές κάρτες με 4 άτοκες δόσεις. Στην γαμήλια πρόσκληση είχαν γράψει επίσης ότι γίνονται «αποδεκτά και τα παχιά πορτοφόλια (!)».

Στο βίντεο που αναρτήθηκε, νεαρός καλεσμένος εύχεται στη νύφη και τον γαμπρό όταν ο τελευταίος βγάζει το POS για τις πιστωτικές κάρτες και του ανακοινώνει ότι μπορεί να εισφέρει το δώρο του μέχρι και σε 4 δόσεις. Ο έκπληκτος καλεσμένος δίνει μια πιστωτική κάρτα και όταν ο γαμπρός του ανακοινώνει ότι δεν εγκρίνεται από τη τράπεζα, κοκκινίζει από ντροπή μέχρι που ο Σαλίχ του λέει ότι πρόκειται για πλάκα.

Όλα αυτά μπροστά στην κάμερα της γαμήλιας δεξίωσης και ενώπιον των υπολοίπων καλεσμένων.

protothema.gr