Έτοιμη να γίνει μανούλα η Ζ.Μακρυπούλια

Έτοιμη να γίνει μανούλα η Ζ.Μακρυπούλια

Αποφασισμένη να κάνει οικογένεια, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της, φαίνεται πως είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη ηθοποιός-παρουσιάστρια που ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, επιθυμεί να αποκτήσει ένα παιδί, κάτι το οποίο συμμερίζεται και ο σύντροφός της…

aeweb

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό ΟΚ!, αν και έχει δεχτεί δεκάδες προτάσεις για την νέα σεζόν, έχει απαντήσει σε όλες αρνητικά, για να αφοσιωθεί στο σκοπό της. “Στον Μιχάλη βλέπει πλέον τον πατέρα των παιδιών της… για πρώτη φορά στη ζωή της αισθάνεται πως έχει βρει το άλλο της μισό. Δίπλα του νιώθει ασφάλεια, τον θαυμάζει πολύ και δεν μπορεί πλέον να φανταστεί την ζωή της χωρίς εκείνον”, δηλώνει πηγή στο περιοδικό.

“Το μεγαλύτερό της όνειρο αυτή τη στιγμή είναι να έρθει ένα μωρό στη ζωή της, μιας επιθυμία που μοιράζεται απόλυτα μαζί της και ο σύντροφός της. Είναι κάτι που το συζητούν εδώ και πολλούς μήνες, αλλά όσο περνάει ο καιρός το θέλουν όλο και περισσότερο”, συνεχίζει η ίδια πηγή και προσθέτει πως πλέον προτεραιότητα για τη Ζέτα είναι η προσωπική της ευτυχία και όχι η επαγγελματική καταξίωση.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ