Επιστρέφει νικήτρια στην Κρήτη η μικρή Μαρίνα – Τι ζήτησε από τον πατέρα της…(photo)

Επιστρέφει νικήτρια στην Κρήτη η μικρή Μαρίνα – Τι ζήτησε από τον πατέρα της…(photo)

Έδωσε την πιο μεγάλη μάχη της ζωή της και επιστρέφει νικήτρια η μικρή Μαρίνα

Δάκρυα χαράς για την μικρή Μαρίνα από τις Αρχάνες, μετά τη μεγάλη μάχη που έδωσε για τη ζωή της και που επιστρέφει νικήτρια στο σπίτι της, με τη βοήθεια των γιατρών στο Μόναχο.

«Η μικρή Μαρίνα… Μόναχο – Ηράκλειο… Νικήτρια… ένα ευχαριστώ σε όλους» ήταν η ανάρτηση του πατέρα της 4χρονης, Γιώργου Παχάκη, μέσα από το αεροπλάνο της επιστροφής.

Με την οικογένεια της, να εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Κρητικούς οι οποίοι απέδειξαν εμπράκτως την συμπαράσταση τους στο μικρό κορίτσι, υπόθεση που συγκίνησε όλη την Ελλάδα.

Ανακούφιση και δάκρυα χαράς για την οικογένεια και με τις προσευχές των Κρητικών να πιάνουν τόπο.Η αγωνία και η λύπη έδωσαν την θέση τους στη χαρά.

Η μικρή Μαρίνα μπορεί πλέον να χαμογελά καθώς μια νέα σελίδα ανοίγει το μικρό αγγελούδι, το οποίο ξεκίνησε το ταξίδι της ελπίδας, στις 29 Ιανουαρίου, με προορισμό το Μόναχο της Γερμανίας προκειμένου να υποβληθεί σε κρίσιμη επέμβαση αφαίρεσης όγκου.


Την ίδια ώρα ο θείος της, Αντώνης, με ανάρτησή του στο facebook ανέφερε:

«Και έτσι ξεκινά σιγά σιγά το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα η Μαρίνα μας… Καλό ταξίδι κ καλός να σας υποδεχτούμε…!!!».

Τι ζήτησε η μικρή Μαρίνα

Το πρώτο πράγμα που ζήτησε η μικρή Μαρίνα ήταν παγωτό, όπως μας είπε ο πατέρας της, ο οποίος εκπλήρωσε την επιθυμία της, ενώ τις επόμενες ώρες επιστρέφουν στην Κρήτη.

neakriti.gr