Επικό: Οπαδός χούφτωσε ρεπόρτερ on air και εκείνη του όρμηξε με το μικρόφωνο (video)

Επικό: Οπαδός χούφτωσε ρεπόρτερ on air και εκείνη του όρμηξε με το μικρόφωνο (video)

Επικό: Οπαδός χούφτωσε ρεπόρτερ on air και εκείνη του όρμηξε με το μικρόφωνο (video)

Δεν άντεξε και όρμηξε on air σε έναν οπαδό που την χούφτωσε η ρεπόρτερ Μαρία Φερνάντα Μόρα.

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος κάλυπτε έναν αγώνα έξω από το γήπεδο Γουαδαλαχάρα του Μεξικού, όπου η τοπική ομάδα εκεί είχε νικήσει το Τορόντο.

Κι ενώ η Μαρία Φερνάντα μιλούσε στην κάμερα, μερικοί οπαδοί της ομάδας την περιτριγύρισαν φωνάζοντας συνθήματα της ομάδας τους.

Η ίδια απτόητη συνέχισε το ρεπορτάζ, παρά τις αγριοφωνάρες τους, αλλά λίγο πριν ολοκληρώσει, ένας οπαδός έβαλε το χέρι της στα οπίσθιά της με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει.

Απολύτως δικαιολογημένη, η ίδια δεν μπόρεσε να κρατήσει τον θυμό της, με αποτέλεσμα να ορμήξει στον οπαδό, χτυπώντας τον με το μικρόφωνο.

Ο ίδιος σαστισμένος, καθώς δεν περίμενε να αντιδράσει η δημοσιογράφος on air έκανε ένα βήμα πίσω και την κοίταξε αμήχανος, προτού γίνει καπνός.

Το ρεπορτάζ δεν συνεχίστηκε καθώς εν συνεχεία η ρεπόρτερ βγήκε από το πλάνο, έχοντας πολλά νεύρα από το συμβάν.

Η ίδια πάντως δεν άφησε το συμβάν ασχολίαστο, καθώς αργότερα ανέφερε σε σχετική ανάρτησή της:

«Αυτό που μου συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, συμβαίνει σε χιλιάδες γυναίκες κάθε μέρα στους δημόσιους χώρους. Η διαφορά είναι πως μου συνέβη κατά την διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης κι έτσι αποφάσισα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Η αντίδρασή μου ήταν αυτή που έκανε το γεγονός viral. Στην αρχή σκέφτηκα πως είναι ένα απλό σπρώξιμο από τους οπαδούς που βρίσκονταν από πίσω μου και πανηγύριζαν. Ωστόσο αυτός ο άνδρας έβαλε το χέρι ανάμεσα στους γλουτούς μου δύο φορές κι έτσι αποφάσισα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και δεν το μετανιώνω καθόλου», έγραψε η ίδια στο Τwitter με αποτέλεσμα δεκάδες γυναίκες να γράψουν μηνύματα υποστήριξης κάτω από την ανάρτησής της.

Πηγή: iefimerida.gr