Έπαθε έμφραγμα από ένα σάντουιτς – Πρωτοφανής περιπέτεια για βουλευτή (video)

Έπαθε έμφραγμα από ένα σάντουιτς – Πρωτοφανής περιπέτεια για βουλευτή (video)

Μια απίστευτη περιπέτεια υγείας έζησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αμανατίδης. Ένα σάντουιτς του προκάλεσε έμφραγμα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς!

Την περιπέτεια με την υγεία του που έζησε πριν από μερικές μέρες περιέγραψε ο ίδιος ο βουλευτής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN. Είπε πως το σάντουιτς που προκάλεσε δηλητηρίαση, με τον εντερόκκοκο να καταλήγει στην καρδιά και να του προκαλεί έμφραγμα!

Αφού έφαγε το σάντουιτς, το ίδιο βράδυ, ο βουλευτής άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα δηλητηρίασης. Όπως περιέγραψε: «Την επόμενη μέρα έκανα και ένα τεστ COVID γιατί τα συμπτώματα έμοιαζαν. Δεν ήταν COVID. Ανέβηκα στην Κοζάνη για Σαββατοκύριακο, ανέβηκε ένας πυρετός 37,5 – 38. Ξεκίνησα τις αιματολογικές, έδειχναν στοιχεία πολύ παράξενα, που σημαίνει ότι υπάρχει φλεγμονή.

Προσπαθήσαμε να δούμε αν είναι σαλμονέλα ή κάτι άλλο. Έφτασα στο σημείο να παρακαλάω να είναι κάτι απ’ αυτά. Τελικά ήταν εντερόκοκκος ο οποίος μέσα από τη δηλητηρίαση, μέσω του εντέρου μπήκε στο αίμα και από εκεί στην καρδιά. Υπήρχε διαδικασία βλάβης στην καρδιά. Ο πνευμονολόγος με διέταξε να φύγω στη Θεσσαλονίκη, η διαπίστωση εκεί ήταν ότι είναι ενδοκαρδίτιδα. Και όχι μόνο αυτό. Έχει κάνει και βλάβη σημαντική στην αορτική βαλβίδα, η οποία πρέπει να αντικατασταθεί» είπε.

Κάπως έτσι, από ένα σάντουιτς έφτασε στην εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, που ευτυχώς πήγε καλά και ο βουλευτής έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Όπως είπε, θα επικοινωνήσει με το μαγαζί απ’ όπου πήρε το σάντουιτς για να τους ενημερώσει.

newsit.gr