Ελλάδα: Η μάνα πήγαινε στη δουλειά, ο πατέρας ασελγούσε στην 10χρονη κόρη

Ελλάδα: Η μάνα πήγαινε στη δουλειά, ο πατέρας ασελγούσε στην 10χρονη κόρη

Ελεύθερους με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες από τον ανακριτή Βόλου, με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο Βολιώτης ηλικίας περίπου 35 – 40 ετών που κατηγορείται για αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια της ανήλικης κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε την περασμένη Τρίτη για τις πράξεις του και αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση είχε ασκηθεί προκαταρκτική εξέταση μετά από καταγγελία και η Εισαγγελία Βόλου είχε ασκήσει κακουργηματική δίωξη σε βάρος του πατέρα για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη επίσης κατ’ εξακολούθηση.

Το οικογενειακό δράμα, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας περίπου 10 ετών, ερευνούσε μυστικά και αθόρυβα τον Νοέμβριο του 2018 η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου.
Η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, μία Βολιώτισσα ηλικίας περίπου 30 ετών, κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και κατήγγειλε τα όσα αδιανόητα σοκαριστικά της εκμυστηρεύτηκε το αγοράκι της για το δράμα που περνούσε η πιο μικρή ακόμη κορούλα της όταν εκείνη απουσίαζε λόγω των επαγγελματιών της υποχρεώσεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα και στο σπίτι έμεναν τα δύο παιδιά με τον πατέρα.

Το κοριτσάκι ήταν χείμαρρος στις περιγραφές του όταν έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για τις ασελγείς πράξεις στις οποίες εξαναγκαζόταν να προχωρεί παρά τη θέλησή του. Νόμιζε πως ήταν μόνη στο μαρτύριο αυτό που ζούσε καθώς δεν γνώριζε ότι ο αδερφός της είχε καταλάβει την αδικία που συνέβαινε σε βάρος της μεταδίδει ο taxydromos.gr.

Επί έξι μήνες οι δύο ανήλικοι ζούσαν μία φρίκη ο καθένας από τη δική του θέση που κρύβονταν πίσω από τους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού δίχως να μπορεί να αντιληφθεί κανένας το παραμικρό ούτε και η μητέρα τους που εργαζόταν επί ώρες. Το κοριτσάκι ήταν ανήμπορο για να μιλήσει. Η ζωή είχε αλλάξει ραγδαία από τη μία στιγμή στην άλλη, είχε εξελιχθεί σε θρίλερ, ώσπου ο αδερφός της μίλησε και την απελευθέρωσε.
Πηγή: newsbeast.gr