Ελλάδα έχεις ταλέντο: Εξόργισαν τους κριτές και αποχώρησαν – «Είστε γελοίοι» (video)

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Εξόργισαν τους κριτές και αποχώρησαν – «Είστε γελοίοι» (video)

Τις δυνάμεις τους στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ήρθαν να δοκιμάσουν, το βράδυ του Σαββάτου, δύο περίεργοι μασκοφορεμένοι τύποι με διάθεση να κερδίσουν την κριτική επιτροπή.

aeweb

Ένα πιάνο βρέθηκε στη σκηνή του λαμπερού σόου του ΑΝΤ1 και εκείνοι πήραν θέση πλάι του. Ακούστηκαν οι πρώτες νότες από το κομμάτι του Σταμάτη Κραουνάκη, «Ξημερώνει πάλι» αλλά μόλις μπήκε η… φωνή όλοι απόρρησαν.

Σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα ήρθε το πρώτο Χ από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ακολούθησε στο Χ η Έλενα Χριστοπούλου. Στη συνέχεια ήρθε το Χ από τον Τάκη Ζαχαράτο και εκείνο από την Κρυσταλία Ρήγα με συνοπτικές διαδικασίες.

«Είμαστε εδώ και δέκα χρόνια στην Ελλάδα, αγαπάμε την ελληνική μουσική, είδαμε το τρέιλερ και είπαμε να έρθουμε εδώ να σας δείξουμε ένα act που απλά μας αρέσει» δήλωσε με χαρά ο ένας εκ των δύο διαγωνιζομένων στο πλατό του σόου.

«Είδα δυο κόκκινες πασχαλιές με βήμα θλιμμένο, τις καταπληκτικές κακούκες και κάτω από τη μάσκα κρύβεται ένα πάθος, ένας έρωτας ανικανοποίητος. Τι άλλο να πω…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κριτής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», Τάκης Ζαχαράτος για να πει ένα μαγαλοπρεπές όχι.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μόνο, που μάλλον κατάλαβε τι συμβαίνει θέλησε να δώσει με δισταγμό ένα ναι δηλώνοντας πως «λυπάμαι που δεν είναι ανάποδα τα πράγματα και δεν έχεται τρία ναι και ένα όχι». Στη συνέχεια, όμως, οι μάσκες βγήκαν και φάνηκαν τα πρόσωπα των… παρουσιαστών του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», Σταύρου Σβήγκου και Νικόλα Ράπτη. «Ψέματα λες! Είστε γελοίοι» φώναξε γελώντας η Έλενα Χριστοπούλου.

zappit.gr