Ελισάβετ Μουτάφη: Nέα στιγμιότυπα από τον γάμο της και το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου (Photos )

Ελισάβετ Μουτάφη: Nέα στιγμιότυπα από τον γάμο της και το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου (Photos )

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής παντρεύτηκαν 1η Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη έχοντας δίπλα τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

aeweb

Ο γάμος έγινε στην εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που βρίσκεται στο υπέροχο Εμπορειό της Σαντορίνης.

Το ζευγάρι είχε πέντε κουμπάρους: Την επιστήθια φίλη και συνάδελφο της νύφης Μαρίνα Ασλάνογλου και τον σύζυγό της, δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα, τον cast director Ακη Γουρζουλίδη, επίσης κολλητό φίλο της Ελισάβετ, και τους δικηγόρους και φίλους του γαμπρού Σπύρο Δήμα και Βάσια Καπερνάρου.

Μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση στο «Sea Side by Notos». Το νυφικό της Ελισάβετ ήταν σχεδιασμένο από τον θείο της, Μάκη Τσέλιο με την αρωγή της μητέρας της, Φιλομήλας και φυσικά σχεδίασαν το κοστούμι του γαμπρού.

Η Ελισάβετ δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της, όσο και τον πρώτο χορό της ως παντρεμένη με τον αγαπημένο της, Μάνο!

Μάλιστα, στον γάμο τους ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου και σε μία από τις φωτογραφίες που ανήρτησε έγραψε στην ηθοποιό: «Ο πιο ωραίος γάμος! Τα καλύτερα παιδιά! Να είστε πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι!» και η Ελισάβετ του απάντησε στο instagram: «τεράστια η χαρά μας, που στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας ήσασταν δίπλα μας…»!

Δείτε τα νέα στιγμιότυπα από τον γάμο της και τον διάλογο με τον Νίκο Χατζηνικολάου

 


gossip-tv.gr