Έλενα Παπαρίζου: «Τον Σεπτέμβριο έκανα εξετάσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο και…»

Έλενα Παπαρίζου: «Τον Σεπτέμβριο έκανα εξετάσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο και…»

Στο ένθετο περιοδικό “TV ΕΘΝΟΣ” και τον Αλέξη Μίχα μίλησε η Έλενα Παπαρίζου που απάντησε για το θέμα των κιλών και για το γεγονός ότι είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού.

Δήλωσες πρόσφατα πως δεν ασχολείσαι με το θέμα των κιλών. Θεωρείς πως δέχθηκες μπούλινγκ για το θέμα αυτό; Υπήρξαν σχόλια ή δημοσιεύματα που σε στεναχώρησαν;

Σαφώς και είναι μπούλινγκ αυτό. Με τα δημοσιεύματα δεν ασχολούμαι. Οπότε ναι, δέχθηκα μπούλινγκ από μερίδα του Τύπου, ποτέ όμως από τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι και το κοινό.

Ήσουν από τις πρώτες Ελληνίδες που μίλησες ανοικτά για την κατάθλιψη αλλά και τις κρίσεις πανικού που βίωσες στο παρελθόν. Τι σε έκανε να το μοιραστείς με τον κόσμο;

Για να μη νιώθουν μόνοι τους. Τον Σεπτέμβριο έκανα κάποιες εξετάσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο και περιμένοντας τα αποτελέσματα έπιασα συζήτηση με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Ήταν σαββατοκύριακο. Τους λέω «παιδιά, έχουμε ησυχία, τι γίνεται;» και μου απαντούν «είχαμε αρκετά περιστατικά με κρίσεις πανικού». Έχω πολλούς φίλους γιατρούς και μου λένε ότι πολύς κόσμος αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και αρκετοί είναι σε νέες ηλικίες.

Το έχεις ξεπεράσει οριστικά;

Όχι. Αλλά μπορώ πλέον και το ελέγχω. Το έπαθα τον προηγούμενο χειμώνα. Ήταν αργά τη νύχτα, ήμουν μόνη στο σπίτι, ο Ανδρέας έλειπε στο Λονδίνο. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου, κάτσαμε μαζί και όλα καλά.

zappit.gr