Εκτός τελικού του Dancing η Αγγελική Ηλιάδη

Εκτός τελικού του Dancing η Αγγελική Ηλιάδη

Εκτός τελικού του Dancing η Αγγελική Ηλιάδη

Στο παρά ένα του μεγάλου τελικού βρέθηκε εκτός του Dancing with the Stars η Αγγελική Ηλιάδη. Ευτυχώς δεν είχαμε νέα μεγάλη ανατροπή στην τελική ευθεία με τα φαβορί Αργύρης Αγγέλου και Κώστας Μαρτάκης να παίρνουν το διαβατήριο για τον τελικό…

Φυσικά η Αγγελική Ηλιάδη δεν έδειξε ιδιαίτερα στενοχωρημένη. Μάλλον το περίμενε. Ευχαρίστησε την παραγωγή για την ευκαιρία που της δόθηκε, έδωσε ραντεβού με τον Αλέξη Κωστάλα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται για να δει ιδίοις όμμασι πόσο πολύ την βοήθησαν τα μαθήματα χορού και δήλωσε περήφανη που έκανε τόσους φίλους στο Dancing και που βοήθησε με την παρουσία να μαζευτούν κάποια χρήματα για το »Κάνε μια Ευχή».

H Αγγελική χόρεψε με τον παρτενέρ της, Ηλία, ένα φοξ τρότ (που απέσπασε 36 βαθμούς) και ένα αργεντίνικο tango (40 βαθμούς).

Στο χθεσινό Dancing χόρεψε ένα εκρηκτικό cha cha η Μαίρη Συνατσάκη (από το green room).

Guest εμφάνιση έκαναν και ο Σάββας Πούμπουρας με τον Δημήτρη Βλάχο, που έπεσαν θύματα φάρσας της Κριτικής Επιτροπής, που τους βαθμολόγησε με 2!

Τα δύο ζευγάρια λοιπόν που περνάνε στον μεγάλο τελικό του Dancing with the Stars, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (12 Ιουνίου), είναι ο Αργύρης με την Έμιλυ και ο Κώστας με τη Μαρία.

Στο τελευταίο live όμως του Dancing θα εμφανιστούν όλοι όσοι πήραν μέρος στο show, ενώ θα χορέψει και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η διαφορά από τις άλλες φορές είναι ότι ήδη έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του Dancing, που θα ολοκληρωθεί στο τέλος της επόμενης και τελευταίας εκπομπής.

Αργύρης Αγγέλου ή Κώστας Μαρτάκης λοιπόν…;

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ