Εκτός ΜΕΘ ο Νικόλας που τραυματίστηκε στα Χανια! «Θα το πολεμήσω» λέει

Εκτός ΜΕΘ ο Νικόλας που τραυματίστηκε στα Χανια! «Θα το πολεμήσω» λέει

Εκτός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας βρίσκεται πλέον ο 16χρονος, που τραυματίστηκε μετά από βουτιά σε παραλία στα Φαλασάρνα και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη, ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Χαλκιαδάκης ανέφερε πως νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική, η γενική του κατάσταση είναι καλή και είναι απύρετος, αναφέρει το creta24.gr.

«Τα ζωτικά του σημεία είναι καλά και περιμένουμε να δούμε τη νευρολογική του εξέλιξη. Η κάκωση στο νωτιαίο μυελό είναι σοβαρή και θα δούμε τι προβλήματα θα έχει. Είναι νωρίς ακόμη για να κρίνουμε την νευρολογική του κατάσταση, κυρίως των κάτω άκρων αλλά είναι θέμα ημερών».

Μάλιστα, όπως τόνισε ο κ. Χαλκιαδάκης κάθε μέρα το παιδί θα παρακολουθείται από τους γιατρούς και θα γίνονται συγκεκριμένες εξετάσεις. «Έχει μπροστά του ένα Γολγοθά. Η κρίσιμη κατάσταση στην οποία ήταν έχει ξεπεραστεί κατά ένα ποσοστό, τώρα περιμένουμε να δούμε ποιες είναι οι νευρολογικές διαταραχές που θα έχει το παιδί. Πάντως έχει μια σοβαρή βλάβη στο νωτιαίο μυελό».

Ο κ. Χαλκιαδάκης πρόσθεσε πως πρόκειται για ένα γεροδεμένο παιδί, το οποίο έχει κουράγιο. «Έχει καλή επαφή, βλέπει ότι έχει πρόβλημα αλλά λέει εντάξει θα το πολεμήσω και πρέπει να του δώσουμε όλοι τη συμπαράσταση μας».