Εκτάκτως με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο Στέλιος Ρόκκος

Εκτάκτως με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο Στέλιος Ρόκκος

Εσπευσμένα στην Αθήνα με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας μεταφέρθηκε ο Στέλιος Ρόκκος από τη Λήμνο όπου μένει μόνιμα.

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας νοσηλεύεται ο Στέλιος Ρόκκος ο οποίος αναστάτωσε τους θαυμαστές του το βράδυ του Σαββάτου, όταν και έγινε γνωστό πως ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα με C-130 από την Λήμνο όπου διαμένει στην Αθήνα καθώς υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Στενός συνεργάτης του Στέλιου Ρόκκου έστειλε το πρώτο μήνυμα στους θαυμαστές του λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της είδησης για την περιπέτεια με την υγεία του, κάνοντας μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook: «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!»

Ο Στέλιος Ρόκκος το πρωί της Παρασκευής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, η οποία μέχρι το βράδυ γινόταν όλο και πιο αφόρητη, κάτι που τον έκανε τελικά να μεταβεί στο νοσοκομείο της Λήμνου όπου διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες ότι υπέστη έμφραγμα και από εκεί κρίθηκε αναγκαία η αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα.

Ο τραγουδιστής αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και νοσηλεύεται.

Ο Στέλιος Ρόκκος αυτή την εποχή εμφανίζεται στην Πύλη Αξίου στη Θεσσαλονίκη, με το μαγαζί να εκδίδει ανακοίνωση ενημερώνοντας πως θα παραμείνει κλειστό λόγω του προβλήματος υγείας του ερμηνευτή.

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου, η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τοπικά μέσα της Λήμνου αναφέρουν ότι ο Στέλιος Ρόκκος έφτασε στο νοσοκομείο της Λήμνου τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου με τους γιατρούς να παρατηρούν τα συμπτώματα εμφράγματος και να ζητούν την άμεση μεταφορά του στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους.

newsbomb