«Έκρηξη» στο Πρωινό για τον Ζουγανέλη: «Θα του έφερνα το μπουκάλι στο κεφάλι και θα έφευγα»!

«Έκρηξη» στο Πρωινό για τον Ζουγανέλη: «Θα του έφερνα το μπουκάλι στο κεφάλι και θα έφευγα»!
aeweb

Ένα σχόλιο που έκανε ο Γιάννης Ζουγανέλης μπροστά στις κάμερες όταν τον πληροφόρησαν οι δημοσιογράφοι πως ο Γιάννης Κότσιρας θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική, προκάλεσε κακό χαμό στο Πρωινό. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βγήκε από τα ρούχα του και ο διαπληκτισμός με τη Σάσα Σταμάτη δεν αποφεύχθηκε.

Ο δημοσιογράφος είπε πως δεν περίμενε τέτοια στάση από τον Γιάννη Ζουγανέλη, τη στιγμή που ο ίδιος στις παραστάσεις του δείχνει ένα άλλο προφίλ και εξήγησε -έξαλλος- τι εννοεί: «Δεν κάνει σάτιρα όταν πάει ένα υπέρβαρος και λέει «εσύ πως απαυτώνεσαι με αυτό» και του λέει για την κοιλιά του! Το έλεγε στο διπλανό ζευγάρι. Θα έπαιρνα τη γυναίκα μου και τα 200 ευρώ που κάνει το μπουκαλάκι που πλήρωσα, θα του το έφερνα στο κεφάλι και θα έφευγα»!

«Τόσα χρόνια θα βγάλουμε τον Ζουγανέλη άχρηστο; Μην τρελαθούμε τελείως! Μην πας!» φώναξε η Σάσα Σταμάτη. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνέχισε με την ίδια ένταση: «Δεν θα πάω να πληρώσω 200 ευρώ και να μου βρίζει τη γυναίκα μου! Γιαλαντζί προοδευτικός είναι»!

https://www.youtube.com/watch?v=TTDblOd1MqI

zappit.gr