Έκρηξη κι εκκένωση αεροσκάφους ενώ ετοιμαζόταν για απογείωση (Video)

Έκρηξη κι εκκένωση αεροσκάφους ενώ ετοιμαζόταν για απογείωση (Video)
aeweb

Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου, όταν ένα Airbus που ετοιμαζόταν να απογειωθεί με προορισμό τη Βιέννη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχέδιο πτήσης, λόγω έκρηξης στο αεροσκάφος.

Την ώρα της απογείωσης κι ενώ ο πιλότος επιτάχυνε για να απογειωθεί ακούστηκε ένας τρομακτικός ήχος, όπως ανέφεραν οι επιβάτες. Ο πιλότος κατάφερε να σταματήσει έγκαιρα το αεροσκάφος πριν σηκωθεί στον αέρα και το πλήρωμα προχώρησε στην άμεση εκκένωσή του.

Οι 169 επιβάτες ήταν τρομοκρατημένοι.«Μας φώναζαν να πηδήξουμε και έσπρωχναν τον κόσμο στις τσουλήθρες», περιέγραψε έντρομη αλλά και ανακουφισμένη μία επιβάτης. «Ακούσαμε μια δυνατή έκρηξη και είδαμε και μια λάμψη», είπε μια άλλη προσθέτοντας ότι βρέθηκαν στον διάδρομο προσγείωσης στην μέση του πουθενά κι επικρατούσε πανικός. Οκτώ από τους επιβάτες τραυματίσθηκαν ελαφρά την ώρα της εκκένωσης του αεροπλάνου.

https://twitter.com/bartatoni?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1101598760579284992&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zarpanews.gr%2Flondino-ekrixi-ki-ekkenosi-aeroskafoys-eno-etoimazotan-gia-apogeiosi-video%2F
ethnos.gr