«Είμαι μόνος και ποτέ δεν υπήρξα το τρίτο πρόσωπο!»

«Είμαι μόνος και ποτέ δεν υπήρξα το τρίτο πρόσωπο!»

«Είμαι μόνος και ποτέ δεν υπήρξα το τρίτο πρόσωπο!»

Τέλος στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Τάμπτα έβαλε ο ίδιος ο Ησαΐας Ματιάμπα. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό People και ξεκαθάρισε μια και καλή ότι ο ουδέποτε είχε σχέση με την πρώην του Γρηγόρη Πετράκου και ποτές δεν έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση.

«Δεν έχω υπάρξει ποτέ τρίτο πρόσωπο. Προτιμώ να είμαι μόνος μου και να κάνω ότι γουστάρω», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και συνέχισε: «Δεν θεωρώ τίποτα τυχαίο αν σκεφτείς ότι συνέβη μια εβδομάδα μετά την εμφάνιση μου στην τηλεόραση. Κάποιος το οδήγησε εκεί, εκμεταλλευόμενος ίσως το γεγονός ότι παίζουμε μαζί στο θέατρο. Ούτε για αστείο δεν έχουμε σχέση με την Τάμτα. Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε».

Ο Ησαΐας σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έχει δώσει μίλησε για την οικογένειά του και το δράμα του πατέρα του. 

Οπως αποκάλυψε ο πατέρας του που ήταν πολιτικός πρόσφυγας από το Ζαϊρ, και επέστρεψε στη χώρα του για να βρει διαμάντια αν και θεωρούταν ακόμα καταζητούμενος. Εκεί συνελήφθη και φυλακίστηκε στο Ζαΐρ για έξι ολόκληρα χρόνια. Το αποτέλεσμα όπως εξήγησε οι ίδιος ήταν η μητέρα του και τα δυο του μικρότερα αδέρφια να ζήσουν πολύ δύσκολες στιγμές.

«Η μαμά μου στήριξε την οικογένεια μας. Τη θυμάμαι να κλαίει συνεχώς. Δεν στήριξα τον πατέρα μου όσο έπρεπε. Του χρέωνα ότι είχαμε μείνει μόνοι και παλεύαμε με τα αδέρφια και τη μητέρα μου». Τέλος ο Ησαΐας ξεκαθάρισε ότι αυτή την περίοδο είναι μόνος τους και δεν έχει χρόνο για σχέσεις αφού έχει αφοσιωθεί κυριολεκτικά στην καριέρα του!

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ