Εθισμένη στο θηλασμό η Κατερίνα Καραβάτου

Εθισμένη στο θηλασμό η Κατερίνα Καραβάτου

Για την εννέα μηνών κορούλα της, τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη, αλλά και την επιστροφή της στην τηλεόραση μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου στο «Πρωινό mou» της Δευτέρας.

Η παρουσιάστρια αφού αποκάλυψε πως θηλάζει ακόμα την κορούλα της και πως όσο περνάει ο καιρός εθίζεται κι εκείνη σε αυτό, είπε:«Είναι πολύ δύσκολο να το κόψεις. Είναι πολύ ευεργετικό και για εκείνη, αλλά και για εμένα. Το δέσιμο με το μωρό μου είναι πέρα από κάθε φαντασία».

Όσο για τον Κρατερό;«Είναι χαζομπαμπάς. Είναι πολύ τρυφερός μπαμπάς. Της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία», είπε η Κατερίνα και συνέχισε αστειευόμενη: «Ο Κρατερός το μόνο που δεν κάνει είναι να θηλάζει. Αν μπορούσε, θα το έκανε. Όταν θηλάζω, με κοιτάει με ζήλια».

Θέλουν να κάνουν και δεύτερο παιδί; «Ο Κρατερός έχει ήδη κάνει το δεύτερο παιδί στο μυαλό του. Εγώ ακόμα δεν μπορώ. Πρέπει να περάσει και το 10μηνο γιατί έκανα καισαρική», απάντησε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα μίλησε για την επιστροφή της στα τηλεοπτικά λέγοντας πως ακόμη είναι όλα στον αέρα. Όσο για τις προτάσεις που δεχθεί προκειμένου να κάνει εκπομπή με τον σύζυγο της, απάντησε: «Μας έχουν κάνει προτάσεις να είμαστε μαζί τηλεοπτικά. Με τον Κρατερό είμαστε ομάδα σε όλα. Και στο σπίτι μας αλλά και στα επαγγελματικά θα μπορούσαμε να είμαστε».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ