”Έφυγε” ο σύζυγος της Ρένας Βλαχοπούλου

”Έφυγε” ο σύζυγος της Ρένας Βλαχοπούλου

”Έφυγε” ο σύζυγος της Ρένας Βλαχοπούλου

Έξι χρόνια μετά τον θάνατο της λατρεμένης του Ρένας, ο Γιώργος Λαφαζάνης, ο σύζυγος της Ρένας Βλαχοπούλου, ταξίδεψε για να πάει να τη συναντήσει. Για 39 χρόνια ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου. 

Γνωρίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του ’60 σε ένα φανάρι. Δύο χρόνια αργότερα συναντιούνται ξανά τυχαία σε ένα εστιατόριο και το ειδύλλιο αρχίζει… Εκείνη μία αναγνωρισμένη ηθοποιός της επιθεώρησης και του κινηματογράφου. Εκείνος ένας απίστευτα γοητευτικός και γλυκός άνδρας, για τον οποίο θα έριζαν πολλές γυναίκες. Όμως αυτός είχε μάτια μόνο για τη Ρένα του.

Στις 18 Σεπτεμβρίου του 1967 ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Μητρόπολη Αθηνών παρουσίασων εκατοντάδων θαυμαστών της Ρένας Βλαχοπούλου.

Η τελευταία κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση ήταν το 1997 στον ”Πρωινό Καφέ” με την Ελένη Μενεγάκη.

Επτά χρόνια μετά, η Ρένα Βλαχοπούλου ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη από την κλονισμένη υγεία της ”φεύγει” για πάντα. Ο σύζυγός της μαραζώνει.

Τον τελευταίο καιρό ήταν κυριολεκτικά σκιά του εαυτού του. Κάπως έτσι, την Κυριακή, κίνησε για να τη βρει… Και είμαστε σίγουροι ότι μαζί θα είναι και πάλι ευτυχισμένοι. Καλό του ταξίδι.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ