“Έχω πάει με 500 άτομα και θα ήθελα να κάνω σε σεξ με άλλα 500 μέχρι να κλείσω τα 30”

“Έχω πάει με 500 άτομα και θα ήθελα να κάνω σε σεξ με άλλα 500 μέχρι να κλείσω τα 30”

Ένα μοντέλο του OnlyFans και εργαζόμενη στη βιομηχανία του σεξ αποκάλυψε τον αριθμό των σεξουαλικών παρτενέρ της ενώ σε συνέντευξή της σε podcast ανέφερε ότι θέλει να τον διπλασιάσει πριν φτάσει τα 30.

Η Kazumi Squirts, από το Μαϊάμι της Καλιφόρνια, δήλωσε ότι είχε κοιμηθεί ήδη με 500 άτομα – και θέλει να φτάσει τα 1000 τα επόμενα έξι χρόνια. Πριν από λίγες μέρες είχε γίνει ξανά viral με την υπόσχεσή της ότι θα στείλει γυμνές της φωτογραφίες σε όσους κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Η 24χρονη, η οποία κερδίζει εκατομμύρια στον ιστότοπο δημιουργίας σέξι περιεχομένου OnlyFans, ισχυρίζεται ότι το σεξ είναι η αποστολή και ο τρόπος ζωής της.

Η ίδια σχολίασε: «Ειλικρινά, έχασα το μέτρημα μετά τους 98 περίπου. Συνήθιζα να τα γράφω όλα σε μια μυστική λίστα, με κωδικούς όπως αστέρια αν ήταν πραγματικά καλοί ή καρδιές αν είχα συναισθήματα για αυτούς.

«Είχα μια παράξενη αποστολή, να κάνω σεξ με έναν άνθρωπο από κάθε χώρα»

Η 24χρονη μίλησε και για τους μεγαλεπήβολους στόχους της: «Είχα μια παράξενη αποστολή ζωής: Να κάνω σεξ με έναν άνθρωπο από κάθε χώρα. Αλλά τελικά αναγκάστηκα να διαγράψω τη λίστα γιατί τη βρήκε ο πρώην μου και έγινε έξαλλος».

Η Kazumi πιστεύει ότι έφτασε τους 500 παρτενέρ στην ηλικία των 21 ετών μετά από μια σειρά από σεξουαλικά πάρτι και όργια. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι κάποια στιγμή κοιμήθηκε με 50 άντρες σε ένα βράδυ, αφού παρακολούθησε ένα πικάντικο σουαρέ στο πρώτο ραντεβού.

«Βρίσκω ενδυναμωτικό να μπορώ να ακολουθώ τις σεξουαλικές μου ορμές. Θέλω να αφαιρέσω το στίγμα γύρω από το ότι έχω υψηλό αριθμό σεξουαλικών συντρόφων. Ποιος νοιάζεται πραγματικά; Είμαι ασφαλής, χρησιμοποιώ προστασία και κάνω εξετάσεις τακτικά. Έχει να κάνει με τη διασκέδαση».

«Είμαι σε καλό δρόμο για τους 1.000 παρτενέρ»

Η Kazumi, η οποία είναι σε μια πολυγαμική σχέση με τον φίλο της, θέλει να διπλασιάσει τον αριθμό των σεξουαλικών παρτενέρ της πριν τα 30. Και και έχει μεγάλα σχέδια για το πώς θα γιορτάσει αυτό το milestone.

Είπε: «Είμαι σε καλό δρόμο για να πετύχω αυτόν τον αριθμό. Θα προγραμματίσω ένα τεράστιο σεξουαλικό πάρτι με όλους τους φίλους μου και θα κρατήσω το μεγάλο φινάλε για κάποιον ξεχωριστό.

«Αν συμπίπτει με τα 30ά μου γενέθλια, τότε θέλω να έχω μηνύματα βίντεο από μερικούς από τους τύπους που παίζουν στο παρασκήνιο.

«Δεν με νοιάζει αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχω κάνει σεξ είναι πολύ υψηλός. Δεν είναι δική τους δουλειά και δεν τους αφορά».

Πηγή: newsbeast.gr