Δολοφονία Τοπαλούδη: «Καίνε» τους κατηγορουμένους οι τηλεφωνικές συνομιλίες

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Καίνε» τους κατηγορουμένους οι τηλεφωνικές συνομιλίες
aeweb

Ο 21χρονος από τη Ρόδο, ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων, λίγες ώρες μετά το έγκλημα στο σπίτι του στους Πεύκους στέλνει μήνυμα σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου

Νέα στοιχεία που «καίνε» τους δύο κατηγορουμένους για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη έρχονται στο φως μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 19χρονου Αλβανού και του 21χρονου Ροδίτη. Τα τηλέφωνά τους «μίλησαν» και όσα αποκαλύφθηκαν ήταν άκρως αποκαλυπτικά. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η υπόθεση παίρνει νέα τροπή.

Το τηλεφώνημα του Ροδίτη σε γνωστό δικηγόρο λίγες ώρες μετά τη δολοφονία

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο του «Star», ο 21χρονος από τη Ρόδο, ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων, λίγες ώρες μετά το έγκλημα στο σπίτι του στους Πεύκους στέλνει μήνυμα σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου. Στις 10:11 το πρωί μιλούν στο τηλέφωνο και προφανώς ο Έλληνας ρωτάει για το τι πρέπει να κάνει.

Ο 19χρονος Αλβανός καλεί συνεχώς το τηλέφωνο γνωστού του προσώπου που αρχίζει από 6942… και φαίνεται ότι συνομιλούν στις 8:12 το πρωί, στις 8:45, 11:07 και 13:12. Και οι δύο συμπεριφέρονται στην πορεία σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Πριν και μετά το έγκλημα δεν έχουν μεταξύ τους καμία τηλεφωνική επικοινωνία. Οι έρευνες στις διαδικτυακές τους σελίδες, θα δείξει ότι επικοινωνούσαν μέσω messenger.

Η ανακρίτρια Ρόδου ζήτησε πριν από λίγες ώρες να εξεταστούν και οι δυο στις φυλακές Γρεβενών από ψυχίατρο.
protothema.gr