Διανομέας δάγκωσε και έκοψε δάχτυλο πελάτη και το πρόβλημα δεν ήταν το τιπ

Διανομέας δάγκωσε και έκοψε δάχτυλο πελάτη και το πρόβλημα δεν ήταν το τιπ
aeweb

Τι να κάνουμε; Να μειώσουμε τα ντελίβερι; Μη σας τα πολυλογούμε, στην Αγγλία, μια παρεξήγηση μεταξύ διανομέα και πελάτη κατέληξε αφενός σε ένα απίστευτο σκηνικό, αφετέρου στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ένας άντρας έχασε μέρος του αντίχειρά του όταν η διανομέας του Deliveroo, που ανέλαβε να του παραδώσει την πίτσα του, του το δάγκωσε και του το έκοψε. Ο πελάτης, ο οποίος είναι υδραυλικός στο επάγγελμα, λέει ότι η ζωή του έχει καταστραφεί, καθώς θα χρειαστεί να του κόψουν μέρος από το πόδι και να το ράψουν στο κομμένο δάχτυλο. 

 

Τι ακριβώς συνέβη;

Ο άντρας παρήγγειλε μια πίτσα, για την οικογένειά του, αλλά η διανομέας δυσκολευόταν πολύ να βρει το σπίτι του, ώστε να την παραδόσει. Τελικά, βρήκε την ακριβή τοποθεσία, αλλά όταν συναντήθηκε με τον 34χρονο, ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς. Η γυναίκα του επιτέθηκε και εκείνος την έσπρωξε για να τον αφήσει. Τότε η διανομέας του δάγκωσε τον αντίχειρα. Μάλιστα τόσο δυνατά που του έκοψε ένα κομμάτι και μια αρτηρία. 

Λίγα λεπτά αργότερα επενέβησαν οι γείτονες και η διανομέας που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση (αμόκ θα λέγαμε), συνελήφθη.

“Αφού κατάλαβα ότι δεν μπορούσε να βρει τη διεύθυνσή μου, της έστειλα μήνυμα πώς να έρθει. Ωστόσο, αρνήθηκε και μου είπε να πάω εγώ στο σημείο που βρισκόταν, όπως και έκανα”, είπε ο 34χρονος. “Έφυγα τρέχοντας από το σπίιτ, αλλά ξέχασα το τηλέφωνό μου στο οποίο είχα τον κωδικό της παραγγελίας. Όταν μου τον ζήτησε, της είπα να μου δώσει τις πίτσες και να πάμε να της πω τον κωδικό, αλλά δεν το δέχτηκε. Άρχισε να μου ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές και επειδή δεν ήθελα να χτυπήσω γυναίκα, την έσπρωξα για να σταματήσει. Τότε μου δάγκωσε τον αντίχειρα και μου έκοψε κομμάτι”, συμπλήρωσε. Στο μεταξύ, σοβαρά τώρα, πόση παράνοια να αντέξουμε; 

Ο άντρας αιμορραγούσε, ενώ η γυναίκα προσπάθησε να διαφύγει με το ποδήλατό της, αλλά δεν την άφησαν οι γείτονες. Τη σταμάτησαν. Ο αντίχειρας του 34χρονου καταστράφηκε σε σημείο δεν ήταν εφικτό να επανατοποθετηθεί και έτσι οι γιατροί θα του πάρουν δέρμα από το πόδι και θα του ράψουν στο δάχτυλο.

Όλα αυτά για μια πίτσα, ρε παιδιά; 

provocateur.gr