Διακοπές στην Κρήτη για τον Λευτέρη Πετρούνια – Ξεκούραση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Διακοπές στην Κρήτη για τον Λευτέρη Πετρούνια – Ξεκούραση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στην Ελούντα οικογενειακώς κάνει τις διακοπές του ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Τόκιο στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Τόκιο βραβεύτηκε από τον σύλλογο φιλάθλων Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για όλα όσα έχει προσφέρει με τις επιδόσεις και τις διακρίσεις του. Μάλιστα, χάρισε τη φανέλα την οποία φόρεσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η οποία πλέον θα κοσμεί αν μη τι άλλο το μουσείο του Φάρου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Στην ανάρτησή του ο Γαλανόλευκος Φάρος αναφέρει:

«Είναι τεράστια τιμή για όλους εμάς του Γαλανόλευκου ΦΑΡΟΥ να ΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ τον Ολυμπιονίκη της καρδιάς μας, τον Έλληνα που μας κάνει τόσα χρόνια περήφανους, ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ.

Επίσης του παραδώσαμε και την φανέλα των Ελλήνων φιλάθλων που στο στήθος της έχει την Ελληνική σημαία και τον Εθνικό μας ύμνο.

Ευχαριστούμε Λευτέρη που μας πρόσφερες για το μουσείο την εμφάνιση σου που αγωνιστικές στην Ολυμπιάδα του Τόκιο

Είναι μεγάλη χαρά που πλέον η εμφάνιση σου θα βρίσκεται στο μουσείο της Εθνικής μας και θα την θαυμάζει όλος ο κόσμος που το επισκέπτεται.
Η υπόσχεση που δώσαμε ως Φάρος στον Λευτέρη είναι ότι όσο γίνεται πιο γρήγορα θα βρεθούμε στις κερκίδες για να τον στηρίξουμε που θα αγωνίζεται.

Τον προσκαλέσαμε σε κάποιο αγώνα της Εθνικής μας να βρεθεί μαζί μας για να υποστηρίξουμε την Εθνικής μας

Και η ευχή που του δώσαμε από τα βάθη της καρδιάς μας να φέρει το χρυσό μετάλλιο το 2024 στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού για την Ελλάδα μας».