Δεν ψαρώνει με τίποτα ο Τσιμιτσέλης

Δεν ψαρώνει με τίποτα ο Τσιμιτσέλης

Τι τον στρίμωξε στη γωνία για το αν θα το πάρει τελικά το κορίτσι, τι τον γύρισε πίσω στα παιδικά του χρόνια για να θυμηθεί τις ατελείωτες ώρες που σέρβιρε μπριζόλες στο εστιατόριο του πατέρα του , τι τον έβαλε να αναγνωρίσει το λούτσο από το σκουμπρί, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης φαίνεται να μην «ψαρώνει» καθόλου σε συνεντεύξεις που μπορούν ακόμη και να τον φέρουν σε δύσκολη θέση.

Πολύ άνετος και χαλαρός, βυθισμένος, με έναν αέρα «σιγουριάς», στο μαύρο βασιλικό καναπέ του Πέτρου Κωστόπουλου ο γνωστός ηθοποιός πέρασε το βράδυ του με τον Έλληνα παρουσιαστή και μίλησε για όλα.

Δουλειά, οικογένεια, παιδιά, σκυλιά γατιά και… ψάρια, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μας έδωσε πολύ δουλειά…

«Στη δουλειά είμαι μία δεκαετία. Σίγουρα δεν σκάβουμε, υπάρχει και πιο δύσκολη δουλειά», εξηγώντας πως δεν ονειρευόταν από μικρός να γίνει ηθοποιός, αλλά συνέβη τυχαία: «Μου τη βίδωσε ξαφνικά. Έβλεπα φίλους μου να φεύγουν στην Κρήτη και στη Θεσσαλονίκη. Ήθελα να πάω να ζήσω και εγώ σαν φοιτητής. Ούτε μηχανογραφικό δεν συμπλήρωσα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι που θα έβλεπα αποτέλεσμα σε 8 χρόνια. Πήγα και γράφτηκα σε μία σχολή υποκριτικής, δεν αισθάνθηκα όμως ποτέ σαν επάγγελμα αυτό που κάνω».

Μίλησε ακόμη για τα πολλά χρόνια δούλευε ως σερβιτόρος στην ταβέρνα του πατέρα του, γεγονός που όταν ξεκίνησε να κάνει τηλεόραση τον έκανε να αισθάνεται άβολα: «Όταν είχα κάνει το “Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις, Μωρή” παράλληλα ήμουν στην ταβέρνα του μπαμπά μου και ήμουν με το δίσκο και με φωτογράφιζαν. Αυτό με έκανε να αισθάνομαι περίεργα».

Για την επί δυο χρόνια αγαπημένη του δήλωσε: «Όταν δεν έχεις πολύ χρόνο να μοιράζεσαι με το άλλο σου μισό, είναι καλό να βρίσκεσαι στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Το να γίνεται μία συνεχόμενη πενταετία, ναι, θα είναι δύσκολο, αλλά τώρα μιλάμε για μία και μόνο δουλειά», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξηγώντας πως δεν είναι δύσκολη η συνύπαρξη στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με τη σύντροφό του, Βάσω Λασκαράκη.

Ο ίδιος βεβαίως εξήγησε πως δεν θα έλεγε όχι στην ιδέα του γάμου μαζί της: «Είμαι σε μία φάση που δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να το σχολιάσω. Κάποια στιγμή θα συμβεί, είναι μέσα στα σχέδιά μου και στην ιδεολογία μου ο γάμος. Δεν είναι όμως στα άμεσα σχέδιά μου».

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ